Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο C. Ronaldo στα χέρια της επιστήμης! (video)

Η ιστοσελίδα Castrolfootball.com της γνωστής εταιρείας λιπαντικών αποφάσισε να βάλει τον C.Ron. στο TEST!!!
Στην προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει το μυστικό της ποδοσφαιρικής ανωτερότητας του Πορτογάλου άσσου, η Castrol, απευθύνθηκε σε ομάδα ειδικών επιστημόνων που θα υπέβαλαν τον Cristiano σε μια σειρά από τεστ με σκοπό την επιστημονική ποσοτικοποίηση των αποτελεσμάτων.

Ο Ronaldo υποβλήθηκε κατά σειρά σε τεστ σωματική δύναμης, πνευματικής διαύγειας, ποδοσφαιρικής τεχνικής και ικανοτήτων. Κυριολεκτικά σαν ανθρώπινο πειραματόζωο, το αστέρι της Real Madrid, πιέστηκε στα όρια με τα αποτελέσματα να αφήνουν και τον ίδιο έκπληκτο.

Θέλετε να μάθετε τι αποκάλυψαν τα τεστ αναφορικά με την σωματική του δύναμη?
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί....
   

4 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Παρακολουθώντας ποδοσφαιρκούς αγώνες, νομίζω ότι φαίνεται καθαρά πως αυτός ο παίχτης διαθέτει φοβερά φυσικά προσόντα: άλμα, ύψος, δύναμη, έκρηξη, ταχύτητα.

Κι αν θες την γνώμη μου αυτός είναι ο κύριος λόγος που ξεχωρίζει. Και προφανώς ο παίχτης έχει δουλέψει πάρα πολύ για να έρθει σε αυτήν την κατάσταση.

charalampos είπε...

Έτσι κάνθαρε πολλά κορυφαία φυσικά προσόντα και πολλή δουλεία.

Unknown είπε...

Η εξέλιξη του ronaldo είναι εντυπωσιακή. Όταν έπαιζε στη Sporting ήταν ένα αδύνατο παιδάκι με πάρα πολύ καλή τεχνική. Τον είδαν στη United, τον αγόρασαν και να τον έκαναν world class player. Τεράστια βελτίωση, τόσο σωματικά, όσο και σε επίπεδο τακτικής. Σίγουρα έχει δουλέψει πολύ μόνος του για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Το μόνο που θεωρεί ότι του λείπει είναι το μυαλό. Όχι το ποδοσφαιρικό (αυτό περισσεύει), αλλά η κοινή λογική. Τον θεωρώ τυχερό που "έμπλεξε" με προπονητές- αλεπούδες του χώρου και τον είχαν/έχουν αρκετά μαντρωμένο.

Adons είπε...

Είναι γεγονός και θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους ότι στα φυσικά προσόντα είναι αύτός που ξεχωρίζει. Αλλά γιατί δεν λέμε ότι είναι ο κορυφαίος αλλά ένας από τους κορυφαίους; Η γνώμημου είναι ότι του λείπει αύτο που λέμε ποδοσφαιρικό μυαλό και επίσης η τεχνική του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο! Έχω δει πολλούς παίχτες με την τεχνική του Ronaldo. Ο συνδιασμός όλων αυτών είναι κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει! Νομίζω ότι στο γήπεδο υπάρχουν πιο έξυπνοι από αυτόν και φυσικά με περισσότερη φαντασία από αυτόν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India