Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Φαντάζομαι θα θυμάστε από ποιο παιχνίδι είναι αυτή η φωτογραφία! Ε, λοιπόν εμείς θα μεταφερθούμε σε αυτό το γήπεδο και ας ελπίσουμε να μην δούμε άλλες τέτοιες σκηνές απείρου κάλλους. Όχι για το Champions League αλλά για το Europa League αυτή τη φορά απ¨όπου είναι και τα παιχνίδια που διαλέξαμε.

Επιλογή ημέρας λοιπόν όπως καταλάβατε είναι από το παιχνίδι Dinamo Zagreb vs Eindhoven. Θα δώσουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους διότι παρά την νεανική τους ομάδα δείχνουν ένα επίπεδο πιο πάνω από τους νεαρούς επίσης των γηπεδούχων που είναι τιμωρημένοι και θα παίξουν με άδειες κερκίδες. Η διαφορά σε αυτό που λέμε βαριά φανέλα είναι προφανής και οι Κροάτες δεν έχουν δείξει τίποτα ως τώρα!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Europa League D. Zagreb - Eindhoven 2 2.10 0-0

Στην δυάδα μας έχουμε ως πρώτο παιχνίδι το Girondins de Bordeaux vs ΑΠΟΕΛ! Ρόλο σε αυτή μας την απόφαση είναι η κατάσταση των Κύπριων! Ο πρόεδρός τους παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είναι τραγική ως τώρα. Ίσως βλέπουμε τον χειρότερο ΑΠΟΕΛ της τελευταίας δεκαετίας! Από την άλλη ο Gillot μετά τις δηλώσεις του ότι θα παρατήσει το Europa League δέχθηκε τέτοια κριτική που αναθεώρησε και θέλει τώρα να αποδείξει το αντίθετο.
Δεύτερό παιχνίδι το ΠΑΟΚ vs Maccabi Haifa! Οι γηπεδούχοι υποδέχονται τους Ισραηλινούς για πρώτη φορά με κόσμο στην Τούμπα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και υπάρχει ενθουσιασμός. Η Maccabi δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν την νίκη και να εξασφαλίσουν την πρόκριση!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Europa League Bordeaux - ΑΠΟΕΛ 1 1.95 2-1
Europa League ΠΑΟΚ - Maccabi Haifa 1 1.85 3-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.60 WIN

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India