Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Όπως είπαμε και χτες μετά από διακοπή είναι πολύ δύσκολο να κάνεις προβλέψεις! Η διακοπή συνήθως βοηθά αυτούς που δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά ώστε να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα και να εμφανιστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτή η αγωνιστική! Έξι παιχνίδια προτείνουμε εμείς σαν betonia και σας τα παρουσιάζουμε.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Inter στην έδρα της Torino! Οι γηπεδούχοι είναι σχεδόν γυμνοί στην άμυνα και θα παραταχθούν με τετράδα ανάγκης ενώ στην Inter η είσοδος του Thohir θα δώσει ένα τόνο ανανέωσης. Το συγκεκριμένο γήπεδο της πάει αφού έχει 9 σερί διπλά και εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να τα κάνει 10!

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Torino - Inter Milan  2 2.05 3-3

Το πρώτο παιχνίδι της δυάδα μας είναι το Augsburg vs Wolfsburg. Οι γηπεδούχοι είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ως τώρα και παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο ενώ είναι αυτό που λέμε ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι τώρα αρχίζουν και ρολάρουν και δεν έχουν ακόμη διπλό αλλά εμείς θα στηρίξουμε την έδρα.
Το δεύτερο είναι το Hellas Verona vs Parma. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πολύ καλά στοιχεία ως τώρα αν και νεοφώτιστοι. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Από την άλλη η Parma δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη της περσινής χρονιάς και έχει βρει κάποιο ρυθμό. Εμείς όμως θα εμπιστευτούμε την έδρα.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga  Augsburg - Wolfsburg  1 2.37 1-2
Serie A Hellas Verona - Parma  1 2.37 3-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 5.61 Lose

Και προχωράμε στην τριάδα μας. Πρώτο είνια το Almeria vs Rayo Vallecano. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμη νίκη στην έδρα τους και το παιχνίδι αυτό το αντιμετωπίζουν σαν τελικό μιας και απέναντί τους έχουν μια ισοδύναμη και με τους ίδιους στόχους ομάδα. Χαρακτηρίζεται ως must win παιχνίδι και εμείς θα τους εμπιστευτούμε.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Aston Vila vs TottenhamΜετά τη σφαλιάρα από τη West Ham (3-0), η Tottenham ξέρει ότι πρέπει να πάρει το τρίποντο με την Aston Villa, για να μην απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις. Επιστρέφει ο Soldado, ενώ ο Townsend έχει μαγνητίσει τα βλέμματα όλων στο νησί. Μεγαλύτερο το κίνητρο των σπιρουνιών, ενώ η Aston villa θα περιμένει μέχρι τέλους την επιστροφή του Benteke.
Τέλος το Valladolid vs Sevilla! Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεχάσει πότε έχουν κάνει διπλό και τα αποτελέσματά τους είναι ανάλογα με τα κέφια τους. Οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και τουλάχιστον την ισοπαλία μπορούν να την κρατήσουν, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division  Almeria - Rayo Vallecano 1 1.90 0-1
Premier League Aston Vila - Tottenham 2 2.05 0-2
Primera Division Valladolid - Sevilla X 3.40 2-2
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 13.24 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India