Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Διάλειμμα οι σύλλογοι, διάλειμμα και εμείς! Μετά τα άρθρα του Adons για την ιδιαιτερότητα της Guingamp και τα λάθη του Aulas στην Lyon επανερχόμαστε με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και το στοίχημα. Προτελευταία αγωνιστική η σημερινή και πολλές ομάδες είναι αδιάφορες που προσπαθήσαμε να τις αποφύγουμε αφού δεν μπορούμε να μαντέψουμε τις ορέξεις των παιχτών.

Επιλογή ημέρας είναι από το παιχνίδι της Ουκρανίας vs Πολωνίας.Οι γηπεδούχοι έχουν την τεράστια ευκαιρία να τερματίσουν ως δεύτεροι στον όμιλο και να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στα μπαράζ. Με νίκη σχεδόν εξασφαλίζουν αυτή την θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω με το 1-1 που παραχώρησαν στο Μαυροβούνιο. Εκτιμούμε ότι οι Ουκρανοί στην έδρα τους θα πάρουν το αποτέλεσμα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Πρ. Μουντιάλ 2014 Ουκρανία - Πολωνία 1 1.80 1-0

Στην δυάδα μας το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό της Σουηδίας απέναντι στην Αυστρία. Οι Σουηδοί θέλουν μια νίκη ακόμη για να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση και δεν πιστεύουμε ότι θα την σπαταλήσουν αφού την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται με την Γερμανία. Και για τους Αυστριακούς είναι η τελευταία ευκαιρία αλλά δεν πιστεύουμε ότι έχουν το ειδικό βάρος να πάρουν κάποιο αποτέλεσμα.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Ουαλία vs ΠΓΔΜ. Οι Ουαλοί αγαπούν την εθνική τους ομάδα και γνωρίζουν ότι δεν είχαν πολλές ελπίδες ελπίδες πρόκρισης και σωστά αποκλείστηκαν όπως και οι Σκοπιανοί που χάνουν πολύ από την δυναμική τους εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες αλλά η ιδιοσυγκρασία των Ουαλών μας κάνουν να τους εμπιστευτούμε.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Πρ. Μουντιάλ 2014 Σουηδία - Αυστρία 1 1.72 2-1
Πρ. Μουντιάλ 2014 Ουαλία - ΠΓΔΜ 1 2.40 1-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.12 WIN

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India