Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Κυριακή σήμερα και είναι τα τελευταία μέχρι να έχουμε άλλο ένα διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες. Όπως και χτες έτσι και σήμερα τα παιχνίδια είναι ιδιαιτέρως δύσκολα στοιχηματικά και δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε παιχνίδια και περιοριστήκαμε σε τρία. Ας ελπίσουμε σε καλύτερα σταυρώματα τις επόμενες αγωνιστικές.

Για επιλογή ημέρας διαλέξαμε τον άσσο την Catania επί της Genoa. Οι γηπεδούχοι μετά την άνετη νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική απέβαλαν και το άγχος της πρώτης νίκης και έδειξαν να βρίσκουν τον δρόμο για τα περσινά υψηλά τους στάνταρ. Η επιλογή μας βοηθιέται και από την Genoa που εκτός της νίκης στο ντέρμπυ της Γένοβας δεν έχουν δείξει τίποτα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Catania - Genoa 1 2.00 1-1

Στην δυάδα έχουμε για αρχή τον άσσο της Bilbao επί της Valencia. Οι γηπεδούχοι είναι άλλη ομάδα στην νέο San Mames και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε άσχετα αν απέναντί τους έχουν μια σχετικά φορμαρισμένη ομάδα. Η δύναμη του γηπέδου πιστεύουμε θα είναι καταλυτική.
Τέλος το παιχνίδι Southampton vs Swansea. Και οι δύο ομάδες μαζί με την Arsenal είναι οι πιο φορμαρισμένες στο νησί. Θεωρούμε ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στη σταθερή γηπεδούχο αλλά και στην καλύτερη σαν ομάδα φιλοξενούμενη που είχε και Europa League την Πέμπτη και προκρίνουμε την ισοπαλία.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Bilbao - Valencia 1 2.10 1-1
Premier League Southampton - Swansea X 3.50 2-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 7.35 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India