Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Άλλο ένα σάββατο με πολλά παιχνίδια και πολλές επιλογές. Αρχίζουμε να μαθαίνουμε τις ομάδες περισσότερο αλλά τις μαθαίνουν και οι μπουκ και οι αποδόσεις δεν είναι αυτές που θα θέλαμε. Παρόλα αυτά εμείς διαλέξαμε έξι παιχνίδια και ρίχνουμε την betonia μας ελπίζοντας να έχουμε καλή ψαριά!

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Toulouse στην έδρα της επί της Rennes. Οι γηπεδούχοι δείχνουν συμπαγείς, σοβαροί και αποτελεσματικοί ως τώρα. Παίζουν προσεκτικά και με μεγάλη συγκέντρωση και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν να παίρνουν βαθμούς! Από την άλλη η ομάδα της Βρετάνης ακόμη ψάχνεται και ο προπονητή της δήλωσε ότι ακόμη είμαστε για το κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα. Εμπιστευόμαστε την σοβαρότητα της Toulouse.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Toulouse - Rennes 1 2.00 0-5

Προχωράμε στην δυάδα μας! Πρώτο παιχνίδι το Elche vs Granada! Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν πάρει τα πάνω τους τις τελευταίες αγωνιστικές και πάνε από επιτυχία σε επιτυχία. Στην Γρανάδα υπάρχει γκρίνια και το κλίμα είναι βαρύ κατά του προπονητή. Θα πάμε με το μομέντουμ των γηπεδούχων.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Vallenciennes vs Evian! Στους γηπεδούχους έχει αλλάξει η αρνητική ψυχολογία με την πρόσληψη του Jacobs! Στην απόφασή μας λάβαμε υπόψη την κατάσταση της Evian. Το κλίμα είναι βαρύ για τον προπονητή και η απουσία του Berigaud του βασικού επιθετικού που είναι κυριολεκτικά όλη η επίθεση της ομάδας μειώνει πολύ την δύναμή της στην επίθεση.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Elche - Granada 1 1.90 0-1
Ligue1 Valenciennes - Evian 1 2.00 0-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.80 Lose

Τέλος η τριάδα! Πρώτο παιχνίδι είναι το Bastia vs Nice! Οι γηπεδούχοι είναι άλλη ομάδα στην Κορσική ενώ οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται αρκετά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους! Εμείς εμπιστευόμαστε τους Κορσικανούς που έχουν τα φόντα να πάρουν μια ακόμη νίκη στην έδρα τους
Δεύτερο παιχνίδι το Hannover vs Hoffenheim! Οι γηπεδούχοι έχουν εκπληκτικά ποσοστά στην έδρα τους και δεν αποτελούν εύκολο αντίπαλο για κανέναν! Ειδικά απέναντι στην Hoffenheim που εντάξει δεν είναι και κάτι σπουδαίο μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Τρίτο παιχνίδι το Sampdoria vs Atalanta! δεν αναγνωρίζουμε τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων που δεν έχουν δείξει τίποτα ως τώρα στο πρωτάθλημα. Πολύ κακή ομάδα! Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και έχουν δείξει ότι ομάδες τέτοιου επιπέδου μπορούν να τους κλέψουν τους βαθμούς.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue1 Bastia - Nice 1 2.37 1-0
Bundesliga Hannover - Hoffenheim 1 2.30 1-4
Serie A Sampdoria - Atalanta 2 3.20 1-0
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 17.44 Lose

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India