Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Επιτέλους επανεκκίνηση στα πρωταθλήματα! Τέλος με τις εθνικές προς το παρόν. Ξεκινά μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα από σήμερα και ελπίζουμε οι επιλογές μας να αποδειχθούν σωστές για άλλη μια φορά! Με Γερμανία και Γαλλία θα ασχοληθούμε σήμερα αφού βρήκαμε τρία παιχνίδια που πιστεύουμε ότι αξίζει κάποιος να στοιχηματίσει σε αυτά.
Επιλογή ημέρας είναι το διπλό της Bayer Leverkusen στην έδρα της Hoffenheim! Οι φιλοξενούμενοι πιστεύουμε ότι βρίσκονται στην top τριάδα της Bundesliga αν και δεν έχουν φτάσει ακόμη στο επίπεδο των δύο πρώτων. Παρόλα αυτά έχουν αξιόπιστη ομάδα και απέναντι στην αλλοπρόσαλλη Hoffenheim πιστεύουμε ότι θα κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Hoffenheim - B. Leverkusen 2 2.00 1-2

Στην δυάδα μας περιλαμβάνονται παιχνίδια της Ligue 2. Το πρώτο είναι το Angers vs Chamois Niortais! Οι γηπεδούχοι οδηγούν την κούρσα ως τώρα και παίρνουν βαθμούς χωρίς να εντυπωσιάζουν και πολύ. Έχουν όμως ουσία στο παιχνίδι τους και απέναντι στην Niort που δεν έχει νίκη ακόμη εκτός έδρας πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν αυτό το στυλ.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το CA Bastia vs Tours! Οι φιλοξενούμενοι έχουν φιλοδοξίες αυτή την αγωνιστική περίοδο και αρκετά καλή ομάδα. Αν θέλουν όμως να κάνουν το κάτι παραπάνω θα πρέπει να κερδίσουν την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Αυτή είναι η CA Bastia που ναι μεν είναι φιλότιμη αλλά είναι και άπειρη και χωρίς ποιότητα!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 2 Angers - Ch. Niortais 1 1.85 2-0
Ligue 2 CA Bastia - Tours 2 2.10 1-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.88 WIN

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India