Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Στοίχημα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

Την προηγούμενη φορά που σκεφτόμασταν να παίξουμε την Lens μας απογοήτευσε. Μάλιστα αυτό το 6-2 με την Χάβρη πριν από τρεις αγωνιστικές ήταν σφαλιάρα όχι μόνο για αυτούς αλλά και για εμάς. Πέρασαν όμως τρεις αγωνιστικές και το ξανασκεφτόμαστε.

Όπως καταλάβατε θα παίξουμε το παιχνίδι Arles-Avignon vs Lens! Έχουμε πει πολλές φορές που ποντάραμε σε παιχνίδια της Lens ότι δεν είναι η ομάδα φόβητρο που θέλει να ανεβεί φέτος άσχετα αν παρουσιάζεται με αυτόν τον τρόπο. Έχει πολύ αδύναμη άμυνα η οποία δέχεται συνεχώς γκολ αλλά επιθετικά είναι υπέροχη. Ελπίζουμε να έμαθαν από το πάθημα με την Χάβρη. Το άλλο στοιχείο που μας κάνει να την ξαναεμπιστευτούμε είναι ο προπονητής της Arles ο οποίος ακούγεται ότι θα υπογράψει στην Sochaux! Μάλιστα το τελευταίο είναι που μας έπεισε για το σημείο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε μία ρευστή και ομιχλώδη κατάσταση που μόνο ηρεμία δεν έχουν.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue2 Arles-Avignon - Lens 2 3.30 1-1

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India