Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Primera Division 18η αγωνιστική. Over/Under οι επιλογές μας



Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα. Η κατάσταση στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει διαμορφωθεί έτσι που πλέον όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και έχουμε πραγματικά ισορροπημένες αποδόσεις και πιθανότητες σημείων. Τα ίδια είχαμε και την προηγούμενη αγωνιστική,όπου επιπλέον είχαμε και πολλούςνέους προπονητές σε αρκετές ομάδες , τα ίδια έχουμε και αυτή και γι ΄ αυτό θεώρησα σωστό αυτό το Σ/Κ να πάμε σε 3 επιλογές over/under. Να δούμε τώρα τα παιχνίδια αυτά...


     Zaragoza  - Getafe : Η Σαραγόσα προσπάθησε την προηγούμενη αγωνιστική να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Σανταντέρ, αλλά παρόλο που το άξιζε δε τα κατάφερε. Η Σανταντέρ κινήθηκε στην γνωστή λογική της «όλοι άμυνα και μπροστά βλέπουμε», πέτυχε το τέρμα που ήθελε η Σαραγόσα στη συνέχεια επιδόθηκε σε ένα μονότερμα προσπαθώντας να πετύχει την ισοφάριση. Είχε δοκάρι, είχε ευκαιρίες αλλά τελικά δε τα κατάφερε. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ανέλαβε μια πραγματική αποστολή αυτοκτονίας, πρέπει να αρχίσει να μαζεύει γρήγορα βαθμούς αν θέλει να επιβιώσει.

    Η Χετάφε από την άλλη είναι σταθερά στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενη την έδρας της (έχει μόλις μια ήττα σε 9 αγώνες παρουσιάζοντας σωστή άμυνα) αλλά εκτός είναι απογοητευτική με 4 βαθμούς σε 8 αγώνες. Αν συνεχίσει να έχει τέτοια αποτελέσματα εντός δε πρόκειται να κινδυνεύσει ,παρόλο που σαν σύνολο δε πείθει. Σε ακόμα έναν εκτός έδρας αγώνα θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να μην χάσει, παρόλο που αυτή τη λογική την έχει πληρώσει πολλές φορές δεχόμενη πρώτη τέρμα και αδυνατώντας στη συνέχεια να σκοράρει για να γυρίσει το παιχνίδι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: O Μανόλο έχει πολύ δύσκολο έργο και χωρίς νίκες σύντομα το τρένο της παραμονής θα χαθεί. Φάνηκε μέχρι να δεχθεί το γκολ στο Σανταντέρ ότι θα πάει την ομάδα του συντηρητικά και έτσι θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη απέναντι στη Χετάφε. Σε συνδυασμό με την εκτός έδρας εικόνα της Χετάφε ,οδηγούμαι στο under με απόδοση 1.66

Edit: Τελικό σκορ 1-1

    Seville Espanyol : Πολλοί θεωρούν ότι η ομάδα της Σεβίλης είναι αντιτουριστική και είναι αυτό που λένε οι Άγγλοι, underachievers. Θα συμφωνήσω εν μέρει ότι δεν παρουσιάζει και δε προσφέρει θέαμα αλλά όχι με την ισοπεδωτική διάθεση που το κάνουν άλλοι. Ο Marcelino είναι ένα από τους λίγους Ισπανούς προπονητές που προσπαθούν να μάθουν τακτική στους ποδοσφαιριστές του και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις τους στο γήπεδο. Η ομάδα δεν έχει αφομοιώσει ακόμα πλήρως το σκληρό 4-4-2 που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής και αυτό επίσης φαίνεται σε κινήσεις ποδοσφαιριστών. Από τις ευρωπαϊκές θέσεις την χωρίζουν μόνο 1-2 βαθμοί και θεωρώ απίθανο να μη βρίσκονται στην 5άδα στο τέλος της σεζόν.

    Η Espanyol από την άλλη παρουσιάζει καλύτερη εικόνα επιθετικά αλλά αμυντικά εμφανίζεται πιο ευάλωτη δεχόμενη αρκετές φάσεις από ανώτερες ομάδες αλλά σχετικά λίγες από τις υποδεέστερες της. Προέρχεται από συνεχείς νίκες σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα συν το θετικό αποτέλεσμα με την Μπαρτσελόνα το προηγούμενο Σ/Κ. Είναι ομάδα που αξίζει αν συνεχίσει έτσι και πετύχει τις νίκες που χρειάζεται να βγει στην Ευρώπη και θεωρώ ότι θα παλέψει σκληρά για να μπει στις ευρωπαϊκές θέσεις από τις οποίες απέχει 1 βαθμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η Σεβίλη τείνει να εξελιχθεί σε ομάδα ψυχολογίας. Φάνηκε απέναντι στη Ραγιο που έκανε πολλές κλασικότατες ευκαιρίες αλλά μόλις δέχθηκε το τέρμα έχασε τον προσανατολισμό της. Ανεξάρτητα όμως του αν πετύχει ή όχι πρώτη γκολ θεωρώ ότι θα το πάει αργά το παιχνίδι επειδή χρειάζεται την νίκη απέναντι σε μια ανταγωνίστριά της και σε συνδυασμό με τις πολλές κακές εκτός έδρας εμφανίσεις της Εσπανιόλ θεωρώ ελκυστική την απόδοση του under με απόδοση 1.90.

Edit : Τελικό σκορ 0-0


    Osasouna Santander : Και για τις δυο ομάδες τα έχουμε πει αρκετές φορές. Η Οσασούνα παρουσιάζει μια πάρα πολύ δυνατή έδρα στην οποία σε 8 αγώνες παραμένει αήττητη με όπλο τη  πολύ καλή άμυνά της. Η Σανταντέρ από τότε που έφυγε ο Κούπερ παραμένει αήττητη (από τις 27/11) και απαλλαγμένη πλέον από το βάρος του προηγούμενου προπονητή της δίνει την μάχη της για παραμονή στην κατηγορία με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής(2-2-0 και γκολ 3-1 στους 4 τελευταίους αγώνες.) μαζεύοντας σε 4 αγώνες όσους βαθμούς είχε μαζέψει με τον Κούπερ σε 13.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η έδρα της Οσασούνα αποτελεί φρούριο και η άμυνα της ένα δυνατό της όπλο.(5-3-0 και γκολ 13-5 εντός). Η Σανταντέρ μαζεύει υπερπολύτιμους βαθμούς στους τελευταίους αγώνες και κάνει ό, τι μπορεί για να παραμείνει στην κατηγορία με όπλο της καλή της άμυνα. Ένας αγώνας με δύο σφιχτές και καλές άμυνες μοιραία μας οδηγεί στην επιλογή του under με απόδοση 1.66

Edit: Τελικό σκορ 0-2

8 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Το under της Χετάφε είναι κάτι παραπάνω από πιθανό. Προσωπικά θα τιμήσω την ισοπαλία.

The Catalan είπε...

Kαλησπερα Kanthare.Συμφωνω μαζι σου για τις πιθανοτητες της ισοπαλιας στην Σαραγοσα,είναι τετοιες οι συμπεριφορες των δύο ομάδων που το καθιστουν καλό σημείο.Απλά θα επιφυλασσόμουν γιατι κάποια στιγμη η Σαραγοσα θα κερδισει,το θέμα είναι να δουμε ποτε,μιας και το σημερινο παιχνιδι ειναι υποψηφιο για αυτη τη νικη.Βλεπουμε όμως!
Καλη μας επιτυχια παντως!

The Catalan είπε...

Μας βγηκανε τα δυο αντερ χτες,στη Σεβίλη πολύ άνετα και της Σαραγοσα μας παιδεψε λίγο στο τελος..Αλλα ας ελπίσουμε να βγει και η τρίτη επιλογή μας σημερα!

The Catalan είπε...

Βγηκε και η κυριακατικη επιλογή μας κι ετσι ειχαμε ενα κερδοφορο Σ/Κ!Αν δεν υπηρχαν και τα 2 πεναλτι να μας βγαλουν την ψυχη,ολα θα ηταν καλύτερα!
Σατ του κυριακατικου αγώνα η Σανταντερ συνεχίζει!3η νίκη σε 5 ματς μετα την απομακρυνση Κουπερ,παραμένει αήττητη με γκολ 5-1!Σημαντικοι βαθμοί σε μια δύσκολη έδρα,αξιεπαινοι οι ποδοσφαιριστες της που παιζουν απληρωτοι χωρίς διοικηση και με προπονητη τον τεχνικο διευθυντη της ομάδας!

Unknown είπε...

Απόλυτη επιτυχία βλέπω Καταλανέ… θα παίξουν πολλά κεράσματα μάλλον χαχαχα
Τον έφαγες τον άνθρωπο… το έβαλε στα πόδια… κι ακόμη τον κυνηγάς χαχαχα

The Catalan είπε...

Προσπαθω να υπερασπιστω τον εαυτο μου!Υπηρχαν καποιοι που μου λεγανε οτι δεν εφταιγε ο Κουπερ κι οτι το ροστερ δεν βοηθαγε κι οτι θα πεφτανε ουτως ή αλλως.Δε λεω τιποτα αλλο,τα αποτελεσματα πριν και μετα μιλανε απο μονα τους..

H Orduspor ειναι πολυ τυχερη για τον καινουριο της προπονητη...

Unknown είπε...

Καταλανέ, μιας και ασχολείσαι πολύ με τηνμ καριέρα του κυρίου Κούπερ, σε πόσο καιρό βλέπεις να αποχωρεί από τη νέα του ομάδα; Αν βρεθεί κάπου το εν λόγω στοίχημα, να το προτιμήσουμε!

Συγχαρητήρια για την τριάδα (τα under τα φοβάμαι προσωπικά) και καλή συνέχεια!

The Catalan είπε...

Χαχαχα!Δε ξερω για εκει,εκει ειναι Τουρκια,ισως καταφερει να κανει κατι..Αλλα και εκει διεκδικει τον υποβιβασμο,για να δουμε,θα τα καταφερει;!

Κι εγω σπανια παιζω under/over αλλα αυτα τα 3 μου αρεσανε πολυ και ειπα να τα προτιμησω αυτο το Σ/Κ!Καλη συνεχεια και σε σενα Jim!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India