Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αγωνιστική στην Primera 03/12-04/12



Πάλι εδώ! Είχαμε αρκετό καιρό  να ασχοληθούμε στοιχηματικά με την Ισπανία κι ελπίζω στην επανεμφάνισή μας να μην είμαστε σκουριασμένοι και να τα πάμε καλά. Πλέον το πρωτάθλημα έχει ένα ενδιαφέρον λιγότερο λόγω της αποχώρησης του κυρίου της φωτογραφίας, αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα ασχοληθώ με το φτωχότερο πλέον πρωτάθλημα της Primera. Τα παιχνίδια που θα με απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το Σ/Κ είναι τα εξής δύο:



1)SantanderVillareal :  Ο αγαπημένος μου Hector Raul Loser αποφάσισε να μην επιβαρύνει το βιογραφικό του με άλλη μία απόλυση τον Γενάρη και παραιτήθηκε μόνος του τον Δεκέμβρη! Δε του το αφαιρούμε σαν ελαφρυντικό, όντως παρέλαβε συντρίμμια. Του προσάπτουμε όμως ότι αντί να τα βελτιώσει τα έκανε πολλές φορές χειρότερα. Αφήνει μια κακή ομάδα ακόμα χειρότερη και μετά και τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις η ομάδα είναι στο έλεος της. Ο ιδιοκτήτης της Αλί Σαγιέντ δε θα βάλει τελικά τα χρήματα που είχε υποσχεθεί και έτσι ο πρόεδρος της ψάχνει ταυτόχρονα και λεφτά και προπονητή. Η Σανταντέρ είχαμε τονίσει ότι δύσκολα θα παρέμενε στην κατηγορία και πλέον με ουσιαστικά μηδαμινή πιθανότητα να την αναλάβει ένας ικανός προπονητής λόγω οικονομικής στενότητας, η πορεία της έχει διαγραφεί οριστικά. Η Βιγιαρεάλ από την πλευρά της δεν έχει την ομάδα περασμένων ετών, αλλά είναι αρκετά επίπεδα πάνω από τον Ρασινγκ και έχει κάνει και κάποιες καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα τελευταία.

 ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Βιγιαρεάλ παραμένει ακόμα χωρίς εκτός έδρας νίκης και  τραγικό απολογισμό εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα βρει ιδανικότερες συνθήκες για την πρώτη της νίκη. Ο προπονητής ψάχνει μια ακόμα νίκη για να σταματήσει την υποβόσκουσα αμφισβήτησή του και λογικά η ομάδα του θα τα καταφέρει. Η νίκη δίνεται σε υψηλές αποδόσεις άνω του 2.50 , αλλά εγώ θα επιλέξω το draw no bet Villareal σε απόδοση 1.85


2) Osasuna Betis : Η Οσασούνα λέγαμε ότι παρουσιάζει μια καλή και σφιχτή ομάδα ειδικά στην έδρα της με γενικά καλή άμυνα. Αυτό βέβαια δε φαίνεται από τον πίνακα με τα γκολ καθώς βαρύνουσα σημασία έχουν τα 7 γκολ από την Ρεαλ και τα 8 από την Μπάρτσα αλλά με μια απλή αφαίρεση καταλαβαίνουμε ότι στα υπόλοιπα παιχνίδια της παίζει καλά αμυντικά. Η Μπέτις ξεκίνησε πολύ δυνατά και είχαμε τονίσει στο άρθρο μας τότε ότι θα ξεκινήσει η πτώση της αλλά και ότι έχει την ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία και το πιστεύω ακόμα. Αλλά πρέπει να βελτιωθεί και να σηκώσει κεφάλι γιατί με 1 βαθμό κάθε 9 αγωνιστικές δε θα τα πάει καλά,οπότε ο καλός κόουτς Pepe Mel πρέπει να στρωθεί στην δουλειά. Από την άλλη ο Mendillibar συνεχίζει να κάνει καλή δουλειά στην Οσασούνα και το Reyno de Navara είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα(3-3-0 με γκολ 6-3.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Η Μπέτις έχει να πάρει βαθμό εκτός έδρας από τις 18/09 και δε δείχνει τελευταία σημάδια ότι ο επόμενος θα είναι ο αγώνας που θα βελτιωθεί ειδικά στην καλή έδρα της Οσασούνα. Ο άσσος είναι καλό σημείο σε απόδοση 2,10 και το θεωρώ το πιθανότερο αποτέλεσμα. Όπως πάντα όμως πάω πιο συντηρητικά αποφεύγοντας τα σκέτα σημεία  και θα επιλέξω το handicap της Osasuna 0, -0,5 με απόδοση 1,85

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Καταλανέ μας έλειψες…
Για την Οσασούνα δεν ξέρω φίλε αλλά το διπλό της Βιγιαρεάλ μου αρέσει αρκετά. Είναι και η απόδοση καλή… σκέφτομαι να το τιμήσω…

The Catalan είπε...

Γεια σου φίλε betonia!

Όντως αν είναι να διαλέγαμε ένα από τα δύο σημεία,η νίκη της Βιγιαρεάλ μοιάζει πιο ρεαλιστική και με πολύ καλές αποδόσεις δεδομένων των συνθηκών.Θεωρώ ότι είναι value bet,θα δούμε βέβαια απο το αποτέλεσμα.

Κι επειδή με ρώτησε κι ενας φίλος,μια μικρή εξήγηση για τα handicap.ΔΕ προσφέρονται στον ΟΠΑΠ και επίσης είναι διαθέσιμα εκτενώς σεδ λίγες διαδικτυακές εταιρείες.Το διπλό χάντικαπ λειτουργεί ως εξής:Στην περίπτωσή μας το 0,-0.5 της Οσασούνα είναι σαν να ποντάρουμε στον 1 με μια μικρή ασφάλεια παίρνοντας πίσω μερικά χρήματα σε περίπτωση ισοπαλίας και γι'αυτό άλλωστε είναι και μικρότερη η απόδοση.Αν κάτσει Χ παίρνουμε πίσω τα μισά λεφτά του πονταρίσματος μας.

Ακόμα πιο αναλυτικά να το θέσω ως εξής.Είναι σαν να ποντάρουμε σε δύο διαφορετικά στοιχήματα,στο χαντικαπ 0 και στο χάντικαπ -0,5,δλδ στην νίκη.Αν βάλουμε πχ 20 ευρώ στο 1.85 είναι σαν να βάζουμε 10 ευρώ στο χάντικαπ 0 και άλλα δέκα στο χάντικαπ -0,5.Αν κερδίσει η Οσασούνα πιάνουμε και τα δύο και κερδίζουμε (10+10)*1,85.Αν κάτσει Χ στην ουσία χάνουμε τα 10 ευρώ στο χάντικαπ -0,5(δλδ της νίκης) και παίρνουμε πίσω τα 10 ευρω του χαντικαπ 0 πού ακυρωνόταν. ΜΕ λίγα λόγια παίρνουμε τον 1 σε χαμηλότερη απόδοση και παίζουμε ασφαλέστερα.

Παρόμοια χάντικαπ υπάρχουν και με άλλα,αν παίζαμε δλδ Μπέτις +0.5,+1.0 και βάζαμε 20 ευρώ,αν ο αγώνας πήγαινε Χ2 πιάναμε κανονικά την απόδοσή μας.Αν η Οσασούνα κέρδιζε με 1 γκόλ διαφορά,χάναμε το +0.5 και ακυρώναμε το +1,παίρναμε δλδ πίσω 10 ευρώ.Αν η Οσασούνα κερδίζε με 2 γκολ διαφορά και πάνω το στοίχημα ήταν πλήρως χαμένο.

Ίσως μερικοί μπερδευτήκατε,αλλά οι πιο έμπειροι στοιχηματίες θα κατάλαβαν τι ενννόω.Τα διπλά χάντικαπ στην ουσία σου χαμηλώνουν την απόδοση σε 1 σημείο αλλά αν θέλεις να ποντάρεις πολλά,στην ουσία έχεις την ασφάλεια ότι μπορεί να πάρεις μερικά πίσω σε περίπτωση αποτυχίας.

Unknown είπε...

Επιτέλους, κατάλαβα τι είναι το χάντικαπ. Βλέπεις, είμαι άσχετος με τα (πολύ) ειδικά στοιχήματα.. Μόνο 1Χ2, over/under και goal/goal. Τα υπόλοιπα με τρομάζουν!

Τι έγινε με τη Σανταντερ; Έφυγε ο Κούπερ και πήραν μπρος ή έκαναν απλά μια καλή παρένθεση;

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India