Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Συνεχίζουμε τον δρόμο μας στον στοιχηματισμό χωρίς διακοπή με την καθιερωμένη μας εξάδα και σήμερα. Σήμερα η Γερμανία δεν είναι στις επιλογές μας, είναι όμως παιχνίδια από τα υπόλοιπα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Norwich επί της Swansea. Οι Canaries έρχονται από καλές εμφανίσεις και 2 νίκες εντός έδρας. Η Swansea έπαιξε μες στη βδομάδα ζόρικο παιχνίδι, και σίγουρα δε θα είναι φρέσκια. Επίσης, ζορίζεται πάρα πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια. Νομίζουμε ότι το 2.80 είναι πολύ καλή απόδοση τη δεδομένη χρονική στιγμή για τις 2 ομάδες και με βάση την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Norwich - Swansea  1 2.80 1-1

Στην δυάδα μας πρώτο παιχνίδι είναι το Almeria vs Espanyol! Η Almeria θεωρούμε ότι είναι μία από της ομάδες που θα υποβιβαστεί, αν φυσικά δεν αλλάξει αρκετά πράγματα στον δεύτερο γύρο. Έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες πριν από λίγο καιρό, όμως στους τελευταίους δύο αγώνες δέχτηκε συνολικά 8 γκολ από Real Madrid και Celta Vigo. Η Espanyol μπορεί να έχασε τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, οι ήττες όμως αυτές προήλθαν από Barcelona, Sevilla και Real Sociedad. Ομάδες κατά πολύ ανώτερες από την σημερινή της αντίπαλο, ενώ στον τελευταίο εκτός νίκησε μέσα στην Rayo Vallecano με 1-4. Θεωρούμε φαβορί τους φιλοξενούμενους και κρίνουμε την απόδοση που παίζεται η νίκη τους ικανοποιητική.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Aston Villa vs Manchester United! Η United έρχεται από συχνά κακά αποτελέσματα και πρέπει να αντιδράσει. Είναι μια έδρα που παραδοσιακά πάει καλά. Επίσης, οι μεγάλες ομάδες εύκολα ή δύσκολα πέρασαν από το Villa Park, οπότε πιστεύουμε και η Utd θα τα καταφέρει. Το ανοιχτό παιχνίδι που επιλέγει η Aston Villa, δε βολεύει με τέτοιους αντιπάλους, ακόμη κι αν λείπει ο Van Persie.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division  Almeria - Espanyol 2 2.62 0-0
Premier League Aston Villa - Man Utd  2 1.83 0-3
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.79 Lose

Στην τριάδα το πρώτο παιχνίδι είναι το Napoli vs Inter Milan. Στην Νάπολι το κλίμα είναι έντονο μετά τον αποκλεισμό και αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς είναι ότι είναι οργισμένοι. Σε αυτό προσθέστε και ότι ο Ματσάρι  είναι στην Inter. Μια Inter που δεν είναι καθόλου αξιόπιστη στα μετόπισθεν και πάει από γκέλα σε γκέλα τελευταία. Άσσος.
Δεύτερο παιχνίδι πάλι από Ιταλία. Udinese vs Torino. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στα τελευταία πάρα πολύ καλά και με δύσκολους αντιπάλους. Έδειξαν ότι κάτι αλλάζει στην ομάδα προς το καλύτερο. Την αντίθετη πορεία έχει η Torino που παρά την νίκη της ήταν πολύ κακή με την Lazio που έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Θα εμπιστευθούμε τους γηπεδούχους.
Τρίτο παιχνίδι το ντέρμπυ Lyon vs Marseille. Και οι δύο ομάδες είναι σε κακή κατάσταση. Οι γηπεδούχοι ίσως να είναι σε καλύτερη. Η απόλυση του Baup και η ανάληψη της ηγεσίας από τον τεχνικό διευθυντή Anigo, έναν άνθρωπο που ξέρει απ' έξω και ανακατωτά την ομάδα, ίσως συσπειρώσει τους φιλοξενούμενους και αντέξουν την πίεση των Lyonnais.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A  Napoli - Inter Milan 1 1.85 4-2
Serie A  Udinese - Torino 1 1.90 0-2
Ligue 1 Lyon - Marseille X 3.20 2-2
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 11.24 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India