Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Δεν μας έκανε την χάρη χτες η Marseille αλλά τι να κάνουμε; Εμείς συνεχίζουμε όμως. Φτάνουμε σιγά σιγά στα Χριστούγεννα και στην διακοπή για τα πρωταθλήματα εκτός από ένα, το Αγγλικό. Έχουμε δει τις ομάδες όπως και οι μπουκ εδώ που τα λέμε. Ας πάμε στο ζουμί όμως.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη του Hamburg στην έδρα του επί της Augsburg. Ανακάμπτει σιγά σιγά το Hamburg SV διορθώνοντας την αμυντική του λειτουργία στα τελευταία παιχνίδια. Ο αγώνας απέναντι στην Augsburg είναι μια ευκαιρία να καταφέρει και το μηδέν στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις χειρότερες παραγωγικά ομάδες του πρωταθλήματος, με μέσο όρο περίπου ένα γκολ ανά παιχνίδι. Πιστεύουμε στην ανάκαμψη των γηπεδούχων και με δεδομένο ότι στο σκοράρισμα δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, επιλέγουμε τον άσσο.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga  Hamburg - Augsburg  1 2.05 0-1

Στην δυάδα μας τώρα. Πρώτο παιχνίδι το Reims vs Nice. Οι γηπεδούχοι είναι άνετοι με τις νίκες που έχουν κάνει και τις εμφανίσεις τους. Εμφανίζονται προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Οι απουσίες που έχει στο χώρο του κέντρου τον τελευταίο καιρό την έχει απορυθμίσει με αποτέλεσμα τις άσχημες εμφανίσεις. Θα προσπαθήσει να μην χάσει και να σταματήσει την κατρακύλα αλλά δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Δεύτερο παιχνίδι το West Brom vs Norwich. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που δύσκολα χάνει στην έδρα της. Δε δείχνει αξιόπιστη, όπως πέρυσι, αλλά σκοράρει δύο φορές σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της. Αντίθετα, η Norwich έρχεται από σφαλιάρα με τη Liverpool (άδικο σκορ). Δεν είναι τόσο κακή όσο πιστεύει ο πολύς κόσμος, απλά αυτή την περίοδο έχει σημαντικές απουσίες (οι βασικοί της πλάγιοι που δημιουργούν όλες τις επιθέσεις), ενώ προδίδεται και από την άμυνα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Reims - Nice 1 2.20 1-0
Premier League West Brom - Norwich  1 1.80 0-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.96 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India