Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι ομάδες μας, μιας και οι στόχοι αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με την βαθμολογική συγκομιδή. Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή. Διότι κάποιες ομάδες βολεύονται με αυτό που έχουν ήδη πετύχει και δεν θα ψάξουν για το παραπάνω.

Επιλογή ημέρας είναι η νίκη της Bastia στην έδρα της επί της Lyon. Οι Κορσικανοί είναι ομάδα έδρας και μόνο η Marseille έχει φύγει με την ισοπαλία από εκεί. Όλες οι υπόλοιπες έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια. Η Lyon προσπαθεί να παίξει όπως παλιά, όταν ήταν μεγάλη ομάδα αλλά με το μέτριο ρόστερ που έχει δυσκολεύεται να κερδίσει βαθμούς. Πιστεύουμε ότι θα φύγει και αυτή με κατεβασμένο κεφάλι.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Bastia - Lyon  1 2.70 1-3

Στην δυάδα μας το πρώτο παιχνίδι που θα ποντάρουμε είναι το Torino vs Lazio. Η επιλογή μας περισσότερο στηρίζεται στην Lazio παρά στους γηπεδούχους που εδώ που τα λέμε έχουν δείξει κάποια ψήγματα  βελτίωσης τελευταία. Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων πέρα από την άσχημη αγωνιστική κατάσταση έχουμε και τις φήμες ότι ο προπονητής θα αναλάβει την εθνική Ελβετίας. Κάτι που ο ίδιος διαψεύδει βέβαια αλλά δεν πείθει ούτε τον ίδιο τον πρόεδρο της Lazio.
Δεύτερο παιχνίδι το Toulouse vs Montpellier. Έρχεται από θετικά αποτελέσματα η Toulouse που όμως δυσκολεύεται όταν αναλαμβάνει τον ρόλο του φαβορί. Φυσικά το έργο της θα είναι πιο εύκολο σήμερα που έχει απέναντί της την Montpellier. Οι τελευταίοι άλλαξαν προπονητή μόλις την Παρασκευή και δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να διορθώσει πολλά και επιπλέον έχει και τον πονοκέφαλο να του λείπουν οι δύο βασικοί του κεντρικοί αμυντικοί Hilton, El Kaoutari.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A  Torino - Lazio 1 2.37 1-0
Ligue 1 Toulouse - Montpellier  1 2.00 1-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.74 Lose

Στην τριάδα μας, τελειώνοντας, το πρώτο παιχνίδι είναι το Arsenal vs Everton. Σίγουρα μιλάμε για τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Αγγλίας. Η προσθήκη του Ozil έδωσε νέα πνοή στους παίχτες της ομάδας και όλοι δείχνουν να παίζουν ένα επίπεδο πάνω από πέρσι. Η Everton όντας πάντα επικίνδυνη παίζει χωρίς πίεση και κοιτά τα παιχνίδια ένα ένα. Η νίκη στο Old Trafford ανέβασε τον πήχη και ίσως σε αυτό το παιχνίδι παίξει με κάποια παραπάνω πίεση. Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να αντέξει όμως στο Emirates.
Δεύτερο παιχνίδι είναι το Eint. Braunschweig vs Hertha. Οι γηπεδούχοι ίσως έχουν την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία. Αν μία ομάδα την αντιμετωπίσει σοβαρά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Hertha παίζει πάντα σοβαρά και παρά την δυστοκία της τελευταία πιστεύουμε ότι θα πάρει τη νίκη.
Τέλος, το παιχνίδι Bordeaux vs Lille. Οι φιλοξενούμενοι σπάνε όλα τα ρεκόρ στην άμυνα και δεν δέχονται γκολ ούτε με αίτηση. Ο Enyeama πιάνει τα άπιαστα και τρομάζει με τις εμφανίσεις του. Όμως δυσκολεύονται στο γκολ. Συνήθως κάνουν από μία ως τέσσερις τελικές προσπάθειες στο τέρμα και αν μπει γκολ έχει καλώς, αλλιώς είναι ευχαριστημένοι και με το Χ. Η Bordeaux έχει δώσει βάση στην άμυνά της στα τελευταία και της βγήκε σε καλό. Έχοντας αυτά ως δεδομένα πιστεύουμε στο Χ.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Arsenal - Everton 1 1.70 1-1
Bundesliga  Ein. Braunschweig - Hertha  2 2.10 0-2
Ligue 1 Bordeaux - Lille X 3.00 1-0
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 10.71 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India