Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου


Μας επιβεβαίωσε χθες η Real Sociedad με την εκτός έδρας νίκη της και απέδειξε ότι δεν ήταν τελικά αουτσάιντερ σε αυτόν τον αγώνα. Σήμερα θα μείνουμε στις τρεις επιλογές, καθώς δεν βρίσκουμε πολλά ενδιαφέροντα σημεία.

Επιλογή ημέρας η εκτός έδρας νίκη της Lyon μέσα στην Lorient. Οι γηπεδούχοι με τις πέντε συνεχόμενες νίκες τους νομίζουμε ότι έχουν φτάσει ταβάνι και με τον παίχτη κλειδί Jouffre να έχει προβλήματα μικροτραυματισμού, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Η Lyon τόσο στην νίκη με την Bastia όσο και στην ισοπαλία με τη Marseille, έπαιξε πάρα πολύ καλά (τουλάχιστον μεσοεπιθετικά). Δείχνει να στρώνει σαν ομάδα, με πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος και νομίζουμε ότι σε μια έδρα που της παει μπορεί να πάρει το διπλό.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Lorient vs Lyon 2 2.90 2-2

Στη δυάδα το ένα σημείο είναι το διπλό της Fiorentina μέσα στην Sassuolo. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν κάποιες εκλάμψεις, όμως δεν έχουν πείσει πολλούς ότι αξίζουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Βασικό πρόβλημα η αμυντική τους λειτουργία, καθώς διαθέτουν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 35 γκολ παθητικό. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι και πιστεύουμε ότι οι σημερινοί τους αντίπαλοι δύσκολα θα τους σταματήσουν. Μετά και την 9η νίκη τους απέναντι στην Bologna, βρίσκονται στη 4η θέση με 30 βαθμούς. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας.
Το άλλο σημείο είναι το διπλό της Everton μέσα στην Swansea. Οι γηπεδούχοι αρχίζουν να δείχνουν σημάδια κούρασης, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Επίσης, είναι έντονη η φημολογία αποχώρησης του Laudrup για να αναλάβει τον πάγκο της tottenham. H everton είναι "αντρίκια" ομάδα με κατοχή μπάλας, δυνατό παιχνίδι, καλή (πολύ καλή!) αμυντική λειτουργία. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Arsenal έδειξαν ότι μπορούν να "πατήσουν" (κατά διαστήματα), ακόμα και τον πρώτο της βαθμολογίας. Αν εμφανιστούν ξανά έτσι, το διπλό θα είναι εύκολο.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Sassuolo – Fiorentina 2 1.95 0-1
Premier League Swansea - Everton 2 2.40 1-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.68 WIN

Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India