Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Τελευταία αγωνιστική αυτό το ΠΣΚ για όλα τα πρωταθλήματα εκτός φυσικά από αυτό της Premier League και οι ομάδες θέλουν να κλείσουν την χρονιά θετικά. Φυσικά και για αυτούς που δεν τα πηγαίνουν όπως θα ήθελαν, η διακοπή θα τους δώσει χρόνο να ανασυνταχθούν.

Επιλογή ημέρας σήμερα είναι το Ein. Frankfurt vs Augsburg. Τεράστια η νίκη των γηπεδούχων στο Leverkusen και πολλοί μίλησαν ότι πήρε μπρος η μηχανή της Φρανκφούρτης αλλά εμείς δεν το πολυπιστεύουμε. Έριξαν το βάρος στην Ευρώπη και το πληρώνουν στο πρωτάθλημα. Απέναντι στην έκπληξη Augsburg που παλεύει όλα τα παιχνίδια δεν θα είναι εύκολος ο άσσος. Μια Augsburg που δείχνει πολύ καλά στοιχεία, μεγάλη συγκέντρωση και σφιχτή άμυνα (έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια)! Πάμε στην ισοπαλία.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Ein. Frankfurt - Augsburg X 3.40 1-1

Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!


1 σχόλια:

Prognostika είπε...

boxing day εκεί θα γίνει χαμός, περιμένουμε προβλέψεις, απόδόσεις αλλά και την Liverpool να βρεθεί στην πρώτη θέση της Premier.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India