Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Τελείωσε το Champions League και σήμερα έχουμε την τελευταία αγωνιστική και στο Europa League. Εμείς ψάξαμε τα παιχνίδια και αποφασίσαμε να ποντάρουμε σε τρία από αυτά που νομίζουμε ότι έχουν στοιχηματική αξία.



Επιλογή ημέρας είναι το Dinamo Zagreb vs Ludogorets! Εδώ έχουμε δυο ομάδες με τελείως αντίθετη παρουσία στον όμιλο. Ο πρώτος, με τον τελευταίο. Αυτός που δεν έχασε από κανέναν και τους νίκησε σχεδόν όλους, απέναντι σε αυτόν που δεν νίκησε κανέναν και έχασε σχεδόν απ’ όλους. Η Ludogorets νίκησε εκτός έδρας τους άλλους δυο αντιπάλους της στον όμιλο και παρόλα αυτά παίζεται ως αουτσάιντερ απέναντι στην Dinamo, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει κανέναν ούτε και στην έδρα της. Όπως και να το δούμε δεν μπορούμε να δούμε ως φαβορί τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι μόνο αουτσάιντερ δεν είναι και παρόλο που είναι αδιάφοροι, πιστεύουμε ότι μπορούν να νικήσουν μέσα στην Κροατία.



Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Europa League D. Zagreb - Ludogorets  2 3.25 1-2


Στην δυάδα μας πρώτο παιχνίδι είναι το Fiorentina vs Dnipro. Οι Ιταλοί δεν δυσκολεύτηκαν στον όμιλο και θέλουν την πρώτη θέση για να αποφύγουν τις ομάδες του Champions League. Το ίδιο και οι φιλοξενούμενοι με την διαφορά ότι και με την πρόκρισή τους πρέπει να είναι ευτυχισμένοι. Πιστεύουμε ότι έστω και δύσκολα οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν.

Δεύτερο Παιχνίδι είναι το Zulte Waregem vs Rubin Kazan. Οι φιλοξενούμενοι έχουν περάσει ήδη ως πρώτοι και δεν πιστεύουμε ότι θα δώσουν βάρος στην αναμέτρηση. Άλλωστε η Rubin δεν έχει την αίγλη των πρόσφατων ετών. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τους γηπεδούχους που καίγονται για την νίκη αν θέλουν να προκριθούν. Θα πάμε με το κίνητρο.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Europa League Fiorentina - Dnipro  1 1.90 2-1
Europa League Zulte Waregem - Rubin Kazan  1 2.25 0-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.27 Lose

Για ερωτήσεις και απορίες, μη διστάσετε να μας ενοχλήσετε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India