Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

Τελευταία αγωνιστική του Champions League σήμερα. Κάποιες ομάδες έχουν ήδη προκριθεί ή αποκλειστεί οπότε και εμείς δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε τέτοιες περιπέτειες. Θα επιλέξουμε παιχνίδι που κρίνει πρόκριση.


Επιλογή ημέρας είναι το Real Sociedad vs B. Leverkusen. Η Leverkusen φέτος θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η ομάδα που κλέβει την παράσταση στην Bundesliga. Μετά και τη μεγάλη νίκη του Σαββάτου μέσα στη Borussia Dortmund, μένει 4 βαθμούς πίσω από την Bayern και συνεχίζει να ελπίζει ακόμη και για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Απ’ ότι έδειξαν τ’ αποτελέσματά της, η Sociedad παρουσιάστηκε ανέτοιμη και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια. Τελευταία έχει βελτιωθεί στο πρωτάθλημα και μάλλον ο λόγος είναι ότι έχει ρίξει την προσοχή της εκεί. Οι Γερμανοί θέλουν το παιχνίδι και είναι βέβαιο ότι θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Οι Ισπανοί θα παίξουν χωρίς άγχος και θέλουν να νικήσουν για να ευχαριστήσουν το κοινό τους, όμως αυτό πιστεύουμε ότι δεν αρκεί. Οι Γερμανοί και καλύτερη ομάδα έχουν και ισχυρό κίνητρο έχουν.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Champions League R. Sociedad - B. Leverkusen  2 1.95 0-1

Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India