Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Στοίχημα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

Η Leverkusen παίζοντας σχετικά καλά κέρδισε στην Ισπανία χτες και μας πλήρωσε. Το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και σήμερα. Όπως και χτες δεν θα μπλέξουμε με αδιάφορες ομάδες και θα ποντάρουμε στο κίνητρο και όχι στην όρεξη που ίσως έχουν, ίσως όχι, οι λεγόμενοι αδιάφοροι.

Η επιλογή ημέρας μας είναι το παιχνίδι Schalke 04 vs Basel. Η Schalke είναι ομάδα που γενικώς δέχεται τέρματα, καθώς πολύ συχνά ρισκάρει αμυντικά στην προσπάθεια της να σκοράρει. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι στην Basel οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν, καθώς η ισοπαλία βολεύει τους φιλοξενούμενους. Οι Ελβετοί νίκησαν δύο φορές την Chelsea (οι μοναδικές νίκες στον όμιλο) και έχασαν μόνο από τους σημερινούς τους αντιπάλους στο πρώτο παιχνίδι. Τα ματς με την Steaua έληξαν ισόπαλα, όμως ακόμη και έτσι έχουν βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των Γερμανών. Είναι σε γενικές γραμμές μια ομάδα που δεν νικάει εύκολα, όμως δεν χάνει και εύκολα, οπότε η ισοπαλία της (όταν πληρώνετε και 4 φορές) αξίζει να παιχτεί.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Champions League Schalke 04 - Basel  X 4.00 2-0

Για ερωτήσεις και απορίες, μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India