Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Eredivisie: 16η Αγωνιστική - Πράξη Κυριακής

Καλημέρα σε όλο τον ντουνιά. Ξαναπείραμε λίγο τα πάνω μας χθες και ας ελπίσουμε να συνεχίσουμε έτσι και σήμερα!

Ξεκινάμε από τη "Φριζία" και το παιχνίδι ανάμεσα στις "Καρδούλες" και την Roda. Το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία τους μετά την παρθενική τους σεζόν στην Eredivisie κάνουν οι γηπεδούχοι. ενώ μετράνε και 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετράνε μόλις μία ισοπαλία και 7 νίκες εκτός έδρας! 
Πρόβλεψη: Όσο λάτρεψα την περσινή Heerenveen άλλο τόσο δεν με πείθει η φετινή! Θα βάλω 3 munten στο Over 3,5 του 2,00 και άλλο 1 munten στο 2 του 5,50!!!

Συνέχεια στην Breda όπου οι τραγικοί γηπεδούχοι υποδέχονται τους ανεβασμένους τελευταία Rotterdamιους! Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για τους τραγικούς γηπεδούχους αλλά αξίζει αναφοράς ο Pelle των φιλοξενούμενων που με 10 γκολ σε 15 αγωνιστικές φέρνει στο νου των φιλάθλων στιγμές που ζήσαν με τον Dirk Kuijt (Κάουτ είναι η σωστή προφορά...)! Αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.
Πρόβλεψη: Λογικά 2 είναι το παιχνίδι αλλά το 1,50 δεν το αγγίζω! Θα βάλω 3 munten στο Over 3,5 του 2,35!


Συνέχεια στο Venlo όπου φιλοξενείται η επίδοξη πρωταθλήτρια Vitesse... Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων όλοι ασχολούνται με την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Wilfried Bony τον οποίον προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από το επερχόμενο Copa Africa!!! Παράλληλα ελπίζουν το βράδυ να βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της Eredivisie! Αγωνιστικά επίσης δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.
Πρόβλεψη: Δεν βλέπω πως θα χαλάσει το 2 αλλά το 1,57 δεν μου κάνει... 2 munten στο Over 3,5 του 2,25 και άλλα 2 munten στο 2 με HC 2:0 του 4,40!!!


Κλείνουμε την αγωνιστική με το μεγάλο ντέρμπι στο Eindhoven. Οι 2 ομάδες αποχαιρέτησαν το Europa League την Πέμπτη, με μεγάλη νίκη στη Νάπολη η γηπεδούχος και με άλλη μία ντροπιαστική ήττα στην έδρα της η φιλοξενούμενη, και πλέον αφοσιώνονται στο κυνήγι του τίτλου! Ο Dick Advokaat ελπίζει η μεσοβδόμαδη νίκη να δώσει ώθηση στην ομάδα του. Από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι ελπίζουν σε επανάληψη του περσινού εκπληκτικού 2-6 όπου όπως σχολίασε και ο Steve McClaren κάνανε το τέλειο παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχτούν με τον Waterman κάτω από τα δοκάρια, τον Manolev στο δεξί άκρο της άμυνας αφού ο Hutchinson θα μεταφερθεί στο κέντρο για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου van Bommel, τον Bouma να αντικαθιστά τον τραυματία Willems στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Marcelo και Derijk στο κέντρο της άμυνας. Το τρίο στο κέντρο θα είναι οι Hutchinson, Wijnaldum, Strootman. Μπροστά ο τραυματισμός του Mertens τραβάει τον Lens στα αριστερά και αφήνει χώρο στον Matavz να συνεχίσει στην κορυφή της επίθεσης μετά τα 3 γκολ μέσα στη Νάπολη. Τέλος ο Narsingh παραμένει στα δεξιά της επίθεσης.
Από την άλλη το γεροντοπαλίκαρο Boschker (42 χρονών!) παραμένει κάτω από τα δοκάρια ενώ μπροστά του θα έχει από δεξιά προς τα αριστερά τους Rosales, Douglas, Bengtsson και Schilder. Η τριάδα στον κέντρο αποτελείται από τους Janssen, Brama και Fer. Μπροστά ο Chadli επιστρέφει στα δεξιά της επίθεσης με τον Tadic να παραμένει αριστερά και τον έμπειρο Bulykin να κερδίζει την θέση στην κορυφή.
Πρόβλεψη: Πολύ ωραίο παιχνίδι αναμένω και σίγουρα ο 1 του 1,62 είναι για γέλια. Οι άμυνες των 2 ομάδων επίσης εν αντιθέσει με τις επιθέσεις τους οπότε... 3 munten στο Over 3,5 του 2,25, 2 munten στο Over 4,5 του 3,80 και άλλο 1 munten στο Over 5,5 του 7,00!!!


Portemonee (Πορτοφόλι):
- Αρχικό: 50 munten
- Σήμερα: 38,8 munten (+0.55)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
- 3 munten στο Over 3,5 του 2 και 1 munten στο 2 του 5,50 στο S.C. Heerenveen - Roda J.C. Kerkrade (+2)
3 munten στο Over 3,5 του 2,35 στο N.A.C. Breda - Feyenoord (+4.05)
2 munten στο Over 3,5 του 2,25 και 2 munten στο 2 με HC 2:0 του 4,40 στο V.V.V. Venlo - Vitesse (+0.50)
3 munten στο Over 3,5 του 2,25, 2 munten στο Over 4,5 του 3,80 και 1 munten στο Over 5,5 του 7,00 στο P.S.V. - F.C. Twente (-6)

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

Υ.Γ.: Για να δούμε και τον betonia...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India