Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Η betonia στοιχηματίζει (16-12-2012)

Καλημέρα σας.
Σήμερα εν μέσω προβλημάτων, τα οποία θα λυθούν σύντομα ελπίζω, θα επιχειρήσουμε να επαναλάβουμε την χθεσινή θετική συγκομιδή.
Σας είχαμε αναφέρει στην αρχή αυτής της προσπάθειας, ότι στόχος είναι ο διπλασιασμός του αρχικού κεφαλαίου ή μίνιμουμ αποδοχή το θετικό πρόσημο στο τελικό κεφάλαιο.
Αυτό δεν θα έρθει από συνεχείς επιτυχίες αλλά από συνεχή και σταθερή προσπάθεια.
Όποιος νομίζει ότι κάθε μέρα θα κερδίζει τότε ας αρχίζει να παίζει τάβλι (και εκεί θα χάνει κάποιες φορές ).
Οι στοιχηματικές ημέρες θα έχουν μεταπτώσεις, με τα πάνω τους και τα κάτω τους αλλά στο φίνις φαίνεται η διαφορά, και εκεί θέλουμε να είμαστε καλά.
Αυτά σαν σημερινό πρόλογο για ορισμένους, που νομίζουν ότι αν πιάσουν 4/4 νομίζουν ότι είναι Θεοί και ξερόλες, ενώ αν χάσουμε εμείς μας ρίχνουν στο καζάνι της ασχετοσύνης με την υπόλοιπη μάζα.  Λυπάμαι, αλλά δεν είμαστε μάζα.

Έτσι, με αυτά και αυτά, ερχόμαστε στο σήμερα όπου θα κρατήσουμε τέσσερις αγώνες.

Πρώτα το g/g στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τότεναμ και Σουόνσι.
Σαφώς φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά η Σουόνσι πολύ επικίνδυνη με επίθεση πολύ καλή και αυτό είναι το ζητούμενο για την επιλογή μας καθώς θεωρούμε ότι η Τότεναμ θα σκοράρει.

Στην Αυστρία το over της Αούστρια είναι προφανές, αν δει κανείς την συχνότητα που σκοράρουν (αλλά και δέχονται τέρματα) οι δύο ομάδες.

Η Ρόμα είναι στο πικ της και δεν μπορούμε να αφήσουμε  έτσι αυτό το διπλό σε μία Κιέβο η οποία έρχεται από δύο σερί διπλά μεν αλλά δεν συγκρίνετε με την αντίπαλο της.

Κλείσιμο με το ντέρμπι στο Παρίσι, όπου απλά η Παρί είναι καλύτερη, είναι γηπεδούχος, έχει φόρμα και κίνητρο καθώς η δευτεροτρίτη θέση της χαλάει το πρεστίζ. Το μόνο κακό η απόδοση αλλά θα ζήσω.

Αυτά.

Δυάδα 1η 
paris-lyon 1 (1.65)
chievo-roma 2 (1.9)
Απόδοση 3.1-ποντάρισμα 50 πόντοι

Δυάδα 2η
austria-sturm over (1.95)
tottenham-swansea g/g(1.57)
Απόδοση 3.0-ποντάρισμα 50 πόντοι

Και τα τέσσερα μαζί ποντάρισμα 20 πόντοι σε απόδοση 9.5

Αρχικό κεφάλαιο 3000 πόντοι
Υπόλοιπο 2900 πόντοι
Σημερινό ποντάρισμα 120 πόντοι
Νέο υπόλοιπο 2780

Δείτε επίσης:
Την προσέγγιση του Adons, για όλη την αγωνιστική του Championnat, αλλά και του Scouser Jim (Dimitrios Vouris) για το παιχνίδι Tottenham - Swansea.
Επίσης, τις προβλέψεις για τα πρωταθλήματα της Ισπανίας, Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας, Γερμανίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India