Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Premier League 2012-13. Queens Park Rangers - West Bromwich Albion

Γήπεδο: Loftus Road
Ημέρα, ώρα: Σάββατο, 17:00

Τίτλος: "Θα πιάσουν τόπο οι φωνές;"





Ο Harry Redknapp τα πάει καλύτερα απ'τον προκάτοχό του, όμως οι Rangers δεν ξεφεύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο ορισμός των underachievers της φετινής σεζόν, τουλάχιστον για την ώρα.. Για 4 παιχνίδια παρέμεναν αήττητοι, μέχρι την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Newcastle (1-0, στα τελευταία λεπτά). "Κρίμα" θα πουν πολλοί, όμως αυτή η ήττα ήταν αρκετή για να ξεσπάσει ο Redknapp και να τα βάλει με τους "καλοπληρωμένους" παίχτες του. Και πώς να μην τα βάλει, όταν το ρόστερ είναι ικανό για 8άδα, αλλά βρίσκεται προτελευταίο, με μία μόλις νίκη εντός έδρας; Οι Onuoha, Traore θα είναι διαθέσιμοι για το σημερινό παιχνίδι, ενώ απόντες θα είναι οι Zamra, Bosingwa, Park, Johnson.

H West Brom, μετά το εκρηκτικό της ξεκίνημα, έχει περάσει στα άσχημα αποτελέσματα. Παραμένει, όμως, στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας (στην 4η θέση, ισόβαθμη με Arsenal, Tottenham, Everton). Προέρχονται από νίκη απέναντι στη Norwich (2-1) και αποτελούν μία από τις πιο συνεπείς ομάδες εντός έδρας, φέτος. Στο στρατόπεδο των Baggies, όλα είναι μέλι γάλα: ποιος θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο πρώτο γύρο; Ομάδα, με όλη τη σημασία της λέξης. Αμφίβολοι οι Reid και Yacob, για το σημερινό ματς.

Η δήλωση του Redknapp θα είναι στο μυαλό μας, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν οι ποδοσφαιριστές της QPR δεν αποδώσουν  αυτόματα δικαιώνεται. Αν κερδίσουν, θα έχει πετύχει (για ακόμα μία φορά), να πάρει το 100% της απόδοσης. Τους φορτίζει με την κατάλληλη ψυχολογία. Το παιχνίδι γίνεται must win για την QPR, ενώ η West Brom θα πάει για να κερδίσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Αρκετά καλές οι αποδόσεις του "1", αλλά το παιχνίδι είναι από αυτά που αναμένεται να σκοράρουν και οι δύο.

Δείτε τις προβλέψεις για όλη τη 19η αγωνιστική της Premier League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India