Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ligue 1 . Week 37 – Montpellier Herault SC vs LOSC Lille Metropole (preview) Όλα κρίνονται εδώ


Όπως λέει και ο τίτλος αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για την μάχη του τίτλου. Αν κερδίσει η Montpellier μάλλον κατακτά και τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία της ενώ της φτάνει και η ισοπαλία για να παραμείνει πρώτη και να έχει την τύχη της στα πόδια της. Από την άλλη οι πρωταθλητές σαν εμπρηστές θα προσπαθήσουν να βάλουν φωτιά στο πρωτάθλημα και αν είναι τυχεροί μπορεί να χαμογελάσουν αυτοί στο τέλος. Για αυτούς το αποτέλεσμα είναι ένα : μόνο νίκη…


Montpellier Herault SC  :  Ήρθε η ώρα για την ομάδα του Girard να δείξει αν έχει τα απαραίτητα balls για να πάρει το πρωτάθλημα. Διαχειρίστηκε με απίστευτη ωριμότητα την ισοπαλία με την Evian με όλα όσα ακολούθησαν εκείνο το παιχνίδι και την προηγούμενη αγωνιστική πήραν το τρίποντο που ήθελαν στην Βρετάνη απέναντι στη Rennes που τους κράτησε σε απόσταση τριών βαθμών από την δεύτερη PSG και πέντε από την πρωταθλήτρια Lille. Ο Girard θέλοντας να λίγο να αστειευτεί και να αποβάλλει το άγχος όσο μπορεί από την ομάδα του δήλωσε πως τελικά τους αρέσει η πίεση. Συμπλήρωσε πως αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για την ομάδα του να εξασφαλίσει την δεύτερη θέση! Ούτε κουβέντα για τίτλο κάτι που μου δείχνει ότι στα στρατόπεδο της Montpellier μάλλον η λέξη τίτλος είναι απαγορευμένη λέξη. Ο Nicollin, ο πρόεδρος της Montpellier, ευχόταν η ομάδα του τώρα να βρισκόταν στην δέκατη θέση για να μην έχει αυτό το άγχος και συμπλήρωσε ότι ευτυχώς που δεν πάν για τον τίτλο κάθε χρόνο γιατί δεν θα το άντεχε η καρδιά του. Τέλος η Montpellier αυτό που θέλει περισσότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να έχει τουλάχιστον την τύχη στα χέρια της κάτι που σημαίνει νίκη ή ισοπαλία. Για να το πετύχει όμως αυτό δεν θα έχει τον Belhanda αλλά ούτε τον Estrada που είναι οι δύο τιμωρημένοι. Και οι δύο είναι βασικοί παίχτες.

LOSC Lille Metropole  :  Η ομάδα του Garcia κάνει ένα εκπληκτικό φίνις όπου έχει 8 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια και στα περισσότερα από αυτά με επιβλητικές εμφανίσεις. Είναι ομάδα που στηρίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στις ορέξεις του Hazard ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είναι ασταμάτητος και σχεδόν διαστημικός! Στο προηγούμενο παιχνίδι διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες την Caen χωρίς καν να κουραστεί και τώρα παίρνοντας τον ρόλο του εμπρηστή πάει στο Stade de la Mosson να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα. Έχει σίγουρη την τρίτη θέση και ψάχνει για το παραπάνω το οποίο μπορεί να είναι ακόμη και ο τίτλος. Ο Garcia παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχει λιγότερη πίεση από τους δύο άλλους διεκδικητές  και επισήμανε πως η ομάδα έχει ότι χρειάζεται για να φύγει με το διπλό από το Montpellier. Συμπληρώνοντας τα παραπάνω τόνισε ότι σκοπός της ομάδας του είναι να βάλει ένα περισσότερο γκολ από τους αντιπάλους του. Η Lille είναι ομάδα που σκοράρει αφού έχει βάλει τουλάχιστον ένα γκολ στα 16 τελευταία παιχνίδια και μάλιστα είναι η καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Νομίζω ότι οι πρωταθλητές θα τραβήξουν στα άκρα το παιχνίδι και δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε είναι και το μόνο αποτέλεσμα που κυνηγούν αφού σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνουν τρίτοι! Το καλό για τον Garcia είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας και όλο το ρόστερ είναι στην διάθεσή του.

Και τώρα το δύσκολο μέρος της ανάρτησης… Δεν μπορώ να διαλέξω σημείο αφού όλα είναι ρευστά. Ναι μεν η Montpellier θα έχει ένα ολόκληρο γήπεδο με το μέρος της και έχει δείξει απίστευτη ωριμότητα ως τώρα στα παιχνίδια της εκτός από εκείνο με την Evian αλλά δεν μπορώ να υποτιμήσω και την πρωταθλήτρια που απ ότι καταλαβαίνω θα τα δώσει όλα για να πάρει το παιχνίδι. Η Montpellier θα πιεστεί πάρα πολύ από την Lille και δεν ξέρω αν θα αντέξει. Μια Lille που θα πιέσει την αντίπαλό της ως εκεί που δεν πάει άλλο. Για 2-1 ή 1-2 μου πάει το παιχνίδι οπότε 2-3 γκολ σαν μαντεψιά κυρίως νομίζω μου κάνει. Στο 1.80 είναι η απόδοση!

Υ.Γ. : Το παιχνίδι είναι Sold-out! 30.000 θα είναι αυτοί που θα το δουν από το γήπεδο.


Τελικό αποτέλεσμα : 1-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India