Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ligue 2 . Week 38 – Σημεία για value-bet (αποτυχία)


Τελευταία αγωνιστική για την δεύτερη τη τάξη κατηγορία της Γαλλίας όπου θα βρίσκεται του χρόνου και η Auxerre και αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο και μόνο γιατί υπάρχουν κάποια σημεία που μου χτύπησαν στα μάτι και θεωρώ ότι αξίζει κάποιος να ρισκάρει λίγα λεφτά σε αυτά τα παιχνίδια. Μιλάω για value bet και οι αποδόσεις που δίνονται δεν δικαιολογούνται και καλό είναι τέτοιες ευκαιρίες να μην τις χάνουμε αφού μπορούν να μας αποδώσουν κέρδη! Μπορεί όμως και να αποτύχουμε

FC Metz vs Tours FC  :  Υποβιβάστηκε την προηγούμενη αγωνιστική χάνοντας με 1-0 από την Arles κάτι που προκάλεσε σεισμό στις τάξεις της. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που υποβιβάζεται στη Nacional αφού το μέγεθος της ομάδας είναι αρκετά υπολογίσιμο. Ο κόσμος αντέδρασε έντονα και μάλιστα ο πρόεδρος για να αποφύγει δυσάρεστα περιστατικά απομάκρυνε τον προπονητή και αποφάσισε να μην καθίσει στον πάγκο της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης υπάρχει η σκέψη να μην χρησιμοποιηθούν κάποιοι βασικοί παίχτες οι οποίοι θεωρούνται και υπαίτιοι για τον υποβιβασμό της ομάδας. Ουσιαστικά η ομάδα δεν προετοιμάστηκε καθόλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού όλοι είχαν το μυαλό τους σε όλα τα άλλα εκτός από το ποδόσφαιρο. Η Tour από την άλλη κάνει πολύ καλό τελείωμα με καλές εμφανίσεις και μπορεί να διεκδικήσει καλύτερο πλασάρισμα. Έχει και αυτή κάποια προβληματάκια αλλά δεν συγκρίνονται με τίποτα με αυτά που γίνονται στη Metz. Διπλό λοιπόν στο 3.00 που δίνει ο ΟΠΑΠ ενώ στο εξωτερικό μπορείτε να το βρείτε ακόμη και στο 3.50! 

Τελικό αποτέλεσμα : 1-1 

Le Mans FC vs AC Arles Avignon  :  Σώθηκε την προηγούμενη αγωνιστική χάριν της ήττας της Metz και δεν πραγματοποιεί καθόλου καλές εμφανίσεις στο τέλος του πρωταθλήματος. Ο προπονητής τους δήλωσε ότι είναι ένα θαύμα που έμειναν στην κατηγορία αφού το ρόστερ τους αποτελείται κυριολεκτικά από πιτσιρικάδες. Η Arles από την άλλη έχει κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο όπου έχει χάσει μόνο μία φορά και έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτή η διαφορά στις αποδόσεις και πώς το σκέφτηκαν οι εταιρίες αλλά ουσιαστική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει που να το δικαιολογεί. Διπλό λοιπόν στο 4.25 του ΟΠΑΠ και στο εξωτερικό ακουμπά το 5.00.

Τελικό αποτέλεσμα : 1-1

Υ. Γ. :  Ξαναλέω ότι μιλάω για value bets και μπορεί πολύ εύκολα να μην κάτσουν. Τα παιχνίδια αυτά προσφέρονται για μικρά ποσά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India