Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου(ταμείο)-Επιλογή ημέρας(ταμείο)

Την καλημέρα μου.

Νάτη και η Ιαπωνία (γιαυτό και το μπονσάι) η οποία δεν πρέπει να σας περνάει απαρατήρητη καθώς έχει δυνατότητες σαν πρωτάθλημα να δίνει σημεία.

Αρνητικό του συγκεκριμένου πρωταθλήματος οι άβολες ώρες έναρξης των αγώνων.

Θα κάνω σήμερα μία πρώτη επαφή για να μπούμε στο κλίμα, καθώς και το κουπόνι τού Σαββάτου δεν έχει σχεδόν τίποτα, με όλα τα λεφτά να είναι την Κυριακή όπου οι επιλογές δεν είναι και λίγες.

Πρωί-πρωί με την Ιαπωνία όπου θα κρατήσω δύο over, τόσο στο Σεντάι-Ναγκόγια όσο και στο Τσερέζο Οσάκα-Κασίβα.

Αν κάποιοι πολύ πρωινοί προλάβετε πολύ καλό είναι και το over στο Γιοκοχάμα Μαρίνος-Γκάμπα Οσάκα(8 το πρωί) και η νίκη για την Χιροσίμα(8 το πρωί).

Αφού πληρωθούμε από τις πρωινές ώρες θα κάνω μία στάση στον Τελικό της Σκωτίας όπου στην αναμέτρηση ανάμεσα των δύο ομάδων του πανέμορφου Εδιμβούργου θα στηρίξω την καλύτερη δηλ την Χάρτς.

Στην β΄Σουηδίας η Βάρναμο είναι τελευταία και καταϊδρωμένη και πιστεύω ότι θα χάσει στην έδρα της από την Λιουνγκσκίλε.

Στην Ισπανία δεν με τραβάει κάτι το ιδιαίτερο όπως μεσοβδόμαδα αλλά βλέπω over στον αγώνα της Θέλτα και σε  αυτόν της Λας Πάλμας.

Κλείνω με τον μεγάλο τελικό  του Μονάχου όπου ότι και να πει κανείς δίκιο θα έχει.

Ακούω ότι η Τσέλσι κουβαλάει πολύ τύχη( και έτσι είναι πράγματι), ότι η Μπάγερν παίζει στην έδρα της(και αυτό αλήθεια είναι).

Εγώ βλέπω κενά και στους δύο μεσοαμυντικά και θα κρατήσω το σκοράρισμα και για τους δύο, ενώ πολύ καλό μου φαίνεται και το να σκοράρουν οποτεδήποτε ο Ντρογκμπά και ο Ρόμπεν.

Αυτά και καλή τύχη.

sendai-nagoya over (2.05)
cerezo osaka-kashiwa over (1.72)
hibernian-hearts 2 (2.1)
varnamo-ljungskile 2 (2.5)
celta-alcoyano over (1.5)
las palmas-hercules over (1.75)
bayern-chelsea g/g (1.85)

Τριάδα 1η
bayern-chelsea g/g (1.85)
cerezo osaka-kashiwa over (1.72)
hibernian-hearts 2 (2.1)

Απόδοση 6.6

Τριάδα 2η 
celta-alcoyano over (1.5)
las palmas-hercules over (1.75)
 sendai-nagoya over (2.05)

Απόδοση 5.3


Επιλογή ημέρας :  bayern-chelsea g/g (1.85)
                           Έναρξη 20/08/2011 (72/145) (49.6%) (μ.ο 2.04)
Μεγάλο ματς, μεγάλος τελικός.Δύο ομάδες αουτσάιντερ στους ημιτελικούς.Πλεονέκτημα για την Μπάγερν η έδρα, στη   οποία είναι γνωστό ότι βγάζει άλλη δυναμική.Η Τσέλσι από την άλλη έδειξε ότι έχει το μέταλλο να αντεπεξέλθει, και ξέρει ότι αφού τα κατάφερε στην Βαρκελώνη γιατί όχι και στο Μόναχο.Δεν πιάνεται εύκολα το ματς αλλά με τις μεσοαμυντικές απουσίες να είναι εμφανείς και στους δύο θεωρώ ότι τα κανόνια μπροστά από ένα γκολ θα το βάλουν.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India