Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

33η Αγωνιστική της Eredivisie - Οι Προβλέψεις, Γκολ & Φάσεις

Καλησπέρα σας από την ξανά-μανά κρύα Ολλανδία!!!

Η 33η Αγωνιστική της Eredivisie τελείωσε και έδωσε την ευκαιρία στον Ajax να κάνει και ένα μεσοβδόμαδο πάρτυ (μετά τη γιορτή της Βασίλισσας τη Δευτέρα & πριν τη γιορτή της Απελευθέρωσης της χώρας το Σάββατο) μιας και κατέκτησε τη φετινή "σαλατιέρα"! Παράλληλα έγραψε και το όνομά του στα ρεκόρ αφού κατάφερε να ανατρέψει το -13 στη διάρκεια της σεζόν και να καταρρίψει την ανατροπή του -12 που ο ίδιος κατείχε από το μακρυνό 1956-57! 


Στα γκολ και στις προβλέψεις μας τώρα για να δούμε πως τα πήγαμε...

A.F.C. Ajax - V.V.V. Venlo
Πρόταση: Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος συζήτησης... απλά διαλέξτε στα πόσα θα σταματήσει ο Ajax!!! Και επειδή δεν βλέπω την Venlo να σκοράρει δοκιμάστε τον 1 με Handicap 0:2 στο 1,62 για σιγουριά ή το Over 4,5 στο 2,20 ή ακόμα και το 4, 5 ή 6:0 που δίνει 3,75 όταν ζητάμε 1 από τα 3.
(Αποτέλεσμα: Τελικό 2:0 / Ημίχρονο 1:0)
Γκολ & Φάσεις: Δείτε εδώ τον επιθετικό μονόλογο του Αίαντα και τα 3 δοκάρια που μας στέρησαν την επιτυχία στις προβλέψεις μας, αλλά δεν τον εμπόδισαν να γιορτάσει τον τίτλο!!!

F.C. Twente - S.C. Heerenveen
Πρόταση: Πολύ κακή η προϊστορία των φιλοξενούμενων που φέτος ηττήθηκαν και με 1-5 στην έδρα τους από τους σημερινούς γηπεδούχους!!! Το παιχνίδι σίγουρα θα έχει πολλά γκολ και από τις 2 ομάδες οπότε το Goal:Goal στο 1,42 και το Over 3,5 στο 1,95 φαντάζουν άχαστα! Από εκεί και πέρα προτείνω το 2 στο 5,00 και το Over 4,5 στο 3,20 με περισσότερο ρίσκο!!! Εγώ πάντως θα ρίξω και μισό ευρώ στην νίκη με 2:4 για τις "Καρδούλες" της Φριζίας... (Το 2:4 έγινε 3:4 στο 93' και το ματς έληξε!!!)
(Αποτέλεσμα: Τελικό 3:4 / Ημίχρονο 2:1)
Γκολ & Φάσεις: Δείτε εδώ την μεγάλη ανατροπή των φιλοξενούμενων με τις 2 γκολάρες του Assaidi και πως χάσαμε το 2:4 στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Feyenoord - Heracles Almelo
Πρόταση: Η Feyenoord παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλά είναι αρκετά αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και σήμερα έχει αρκετές απουσίες... Από την άλλη η Heracles είναι αρκετά καλή ομάδα και ίσως θα μπορούσε να πετύχει παραπάνω την φετινή σεζόν... Τα προβλήματα από την μία και το κίνητρο από την άλλη θα με σπρώξουν στην έπληξη... Χ και 4,60!!!
(Αποτέλεσμα: Τελικό 4:1 / Ημίχρονο 1:0)
Γκολ & Φάσεις: Δείτε εδώ πως ο Bakkal που τελικά ξεπέρασε τον τραυματισμό του άνοιξε το σκορ, πως η Feyenoord επιτέλους ήταν αποτελεσματική και δεν έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες (τη χειρότερη στιγμή για μας) και τα δοκάρια του Ηρακλή!

R.K.C. Waalwijk - Roda J.C. Kerkrade
Πρόταση: Επίσης χωρίς πολλά λόγια... μου αρέσει ο 1 του 2,00!
(Αποτέλεσμα: Τελικό 5:2 / Ημίχρονο 4:1)
Γκολ & Φάσεις: Δείτε εδώ την βροχή των γκολ και πως η Waalwijk καθάρισε το παιχνίδι από το 1ο ημίχρονο και πλέον ελπίζει σε μια θέση στα play-off.

De Graafschap - S.B.V. Excelsior
Πρόταση: Ελπίζω να μην παίξει ο μασκοφόρος αμυντικός και αυτή τη φορά να πάρουμε το 2 του 3,80  έστω!!!
(Αποτέλεσμα: Τελικό 2:2 / Ημίχρονο 1:1)
Γκολ & Φάσεις: Δείτε εδώ τα πολύ ωραία γκολ του παιχνιδιού και πως χάθηκε και πάλι το σημείο!!! Η De Graafschap προηγήθηκε αλλά η Excelsior κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν ισοφαριστεί στο 78'. Αμέσως μετά χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα και στο 80' ο προπονητής της κάνει 2 αλλαγές παίζοντας τα όλα για όλα... αλλά νομίζω πως σε αυτή την ομάδα έπρεπε να κάνουν διακοπή συμβολαίου σε 2 παίκτες και όχι στον προπονητή (δεν ανανέωσαν μαζί του για τη νέα χρονιά)!!! Μετά τον μασκοφόρο αμυντικό-τραγωδία της περασμένης αγωνιστικής, έχουμε τον επιθετικό van Buren!!! Ο τύπος κατάφερε να αποβληθεί μέσα σε ~40 δευτερόλεπτα!!! Ναι, μπήκε στο 80:40 και έφαγε κόκκινη στο 81:20 πριν καν ακουμπίσει την μπάλα!!! Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά στο 85' λόγω καταιγίδας και όταν συνεχίστηκε οι φιλοξενούμενοι αν και με 10 έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό! Δεν μας πάνε οι παίκτες της μάλλον...


(Υ.Γ.: Τις προτάσεις μαζί με τον σχολιασμό πριν τα ματς μπορείτε να τα δείτε εδώ.)


Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ρε γαμώτο στο τελευταίο δευτερόλεπτο χάθηκε το ακριβές σκορ... :-(

van der Mitrax είπε...

Το έπαιξα σε απόδοση 101... αλλά δεν μου έφτανε και το έβαλα με το 3-0 του Π.Α.Ο.Κ. οπότε καλά που δεν βγήκε για μένα! Δεν ξέρω βέβαια αν το ακολούθησε κανείς... Ας ελπίσουμε για καλύτερα την Κυριακή αν και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ειδικά με το πόσες ομάδες θα βγουν τελικά στην Ευρώπη!!! Καμιά βοήθεια; Παίζει και το εισιτήριο του fair-play και γίνεται χαμός!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India