Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ligue 1 . Week 11 – Μετά το Coupe de la Ligue (2/3 και ακόμη χασούρα)



Την προηγούμενη αγωνιστική δύο παιχνίδια αναβλήθηκαν λόγω καιρικών φαινομένων ενώ μεσοβδόμαδα είχαμε και αγώνες για το Coupe de la Ligue. Αυτοί είναι δύο σημαντικοί παράγοντες που ίσως επηρεάσουν τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής. Όλο και περισσότερες υποχρεώσεις για τις ομάδες με την κούραση να είναι εμφανής σε κάποιες από αυτές. Το καλό νέο για αυτή την αγωνιστική είναι ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν με ηλιοφάνεια οπότε δεν περιμένουμε αναβολές. Ας δούμε όμως τα παιχνίδια που επέλεξα…

OGC Nice vs AS Nancy Lorraine : Η ομάδα της Νίκαιας νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό της σε πολλά παιχνίδια και έχω την εντύπωση που αξίζει κάτι καλύτερο από την 16η θέση που βρίσκεται τώρα. Η νεανική, η αλήθεια είναι, ομάδα του Puel παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε σχέση με πέρσι, και δείχνει να έχει στοιχεία καλής επιθετικής ομάδας. Το αντίθετο δηλαδή με πέρσι όπου το αμυντικό στοιχείο κυριαρχούσε. Παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα την φετινή χρονιά κάτι που φάνηκε στην ήττα στη Montpellier που χάρισε κυριολεκτικά δύο γκολ (αν τα έβαζαν μόνοι τους θα ήταν λιγότερο γελοίο)! Ανέκτησαν την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους όμως στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Lyon που υπήρχαν στιγμές που έπνιγαν την αντίπαλό τους και τελικά κέρδισαν με 3-1 δικαιότατα! Όταν καταφέρνεις να πνίξεις την Lyon μου φαίνεται απίθανο να μην τα καταφέρεις με την Nancy στην έδρα σου. Μία ομάδα που δεν σκοράρει σχεδόν ποτέ αν και στο τελευταίο με την PSG έδειξε σημάδια βελτίωσης με τους Moukandjo, Mollo να ανεβάζουν την απόδοσή τους! Η Nancy έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές φέτος στο πρωτάθλημα και τα δύο πρώτα στις δύο πρώτες αγωνιστικές! Η Nice με το βαρύ πυροβολικό Cvitanich να σκοράρει σε κάθε ματς από τουλάχιστον ένα γκολ μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορέσουν να σκοράρουν ένα παραπάνω από την Nancy (που δεν σκοράρει) παρά τα αμυντικά τους προβλήματα και να κερδίσουν το παιχνίδι. Άσσος στο 2.10!(10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 2-1

Evian TG FC vs LOSC Lille Metropole : Εκεί που τα πράγματα έδειχναν να μπαίνουν σε έναν ίσο δρόμο με την εκτός έδρα νίκη επί της Montpellier έρχεται ο σοβαρός τραυματισμός του πιο φορμαρισμένου επιθετικού της Klifa να την γυρίσει πολύ πίσω. Στο τελευταίο της παιχνίδι δέχτηκε τέσσερα γκολ στην έδρα της από την Toulouse που δεν είναι και το βασικό της προσόν να σκοράρει και άρχισαν πάλι τα προβλήματα. Την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε το παιχνίδι της με την Sochaux και βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία! Η αλήθεια είναι ότι παραμένει άγνωστο το πώς θα εμφανιστεί ενώ ο Klifa παραμένει τραυματίας. Σημαντικό στοιχείο μπορεί να είναι ότι εκτός έδρας κάνει καλύτερες εμφανίσεις απ’ ότι εντός έδρας. Η Lille τώρα είναι μια πονεμένη ιστορία. Έχει πολλές απουσίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον αρχηγό Mavouba να παραμένει τραυματίας. Αξίζει να βρίσκεται πιο πάνω στη βαθμολογία απ’ ότι είναι τώρα και με βάση το ρόστερ που έχει νομίζω πως θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Έπαιξε μεσοβδόμαδα με την Toulouse και την κέρδισε στην παράταση με πολύ καλή εμφάνιση από τους Payet και Roux που δείχνουν να έχουν βρει ρυθμό ενώ ευχαριστημένος δήλωσε ότι είναι και ο Garcia. Έχει ένα momentum το οποίο και με παρασύρει να την εμπιστευτώ, ειδικά όταν η αντίπαλός έχει να παίξει παιχνίδι δύο εβδομάδες και θα είναι λίγο δύσκολο να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της. Επίσης θεωρώ ότι η Lille θα ανεβεί θέσης αργά ή γρήγορα και θα ξεκινήσω από αυτό το παιχνίδι να την ανεβάσω. Διπλό στο 2.25!(10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 0-2

Olympique Lyonnais vs SC Bastia : Ο Garde εκνευρίστηκε που αναβλήθηκε το derby την προηγούμενη αγωνιστική αφού έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του και θέλει να έχει τους παίχτες χωρίς επιπλέον ταλαιπωρίες. Η αναβολή απ’ ότι αποδείχτηκε δεν τους έκανε καλό αφού στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Nice δεινοπάθησε και τελικά έχασε πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν. Το άσχημο για τον Garde είναι ότι δεν ξεκούρασε κανέναν από τους βασικούς του και η κούραση θα φανεί κάποια στιγμή στο χορτάρι του Gerland. Βέβαια δεν νομίζω να απειληθεί από την Bastia η οποία κάθε φάση που δέχεται μυρίζει και γκολ. Η άμυνά της και ο τερματοφύλακάς της δεν είναι του επιπέδου της κατηγορίας με αποτέλεσμα να φέρνει πολλά over είτε παίζει στην έδρα της είτε εκτός. Εγώ θα πάω από την αντίθετη όχθη και θα επιλέξω το Under! Επιλέγω αυτό το σημείο πρώτον γιατί η Lyon  είναι μια ομάδα που παίζει στο όριο του γκολ χωρίς να επιδιώκει να εξευτελίσει τον αντίπαλο και εδώ θα λάβω υπόψη και την τυχόν κούραση των γηπεδούχων, δεύτερον διότι η άμυνά της δεν νομίζω να απειληθεί από την πολύ καλή ομολογουμένως επίθεση της Bastia και τρίτον τα 5 τελευταία της παιχνίδια έληξαν under από τα οποία τα τρία τελευταία στην έδρα της. Ειδικά όταν το σημείο μου το δίνουν στο 2.30 θα το επιλέξω.Under!(10 ευρώ)

Τελικό αποτέλεσμα : 5-2

ΥΓ1 : Από την προηγούμενη αγωνιστική είμαστε δυστυχώς στο -19!

ΥΓ2 : Αν θέλετε να δείτε τα υπόλοιπα παιχνίδια, δείτε τα εδώ!

Η σούμα μας για αυτή την εβδομάδα είναι 42.5 - 49 = -6.5!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India