Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Eredivisie: 11η Αγωνιστική - Πράξη Κυριακής (Μαύρα κι άραχνα!)

Κυριακάτικη καλημέρα σε όλους. Καλά ξεκινήσαμε χτες αλλά στη συνέχεια είμασταν άτυχοι... Ο Mulenga διόρθωσε το λάθος του, λέγε με αυτογκόλ, και έτσι η Utrecht έκανε το 1-2 στο 45' και μας χάλασε το Χ του ημιχρόνου στο τσαφ! Στο Eindhoven δε είδα μόνο το 2ο ημίχρονο αλλά έπρεπε να έχουν μπει τουλάχιστον 3 γκολ ακόμα!!! Ειδικά για την αποφυγή μεγαλύτερης ξεφτίλας οι της Heracles πρέπει να ανάψουν μία λαμπάδα στο μπόι του τερματοφύλακά τους Remko Pasveer (είναι και μόνο 1,87) που έβγαλε τα άντερά του... Πάμε τώρα στα σημερινά...

Ξεκίνημα με τον Βορρά και το λατρεμένο Groningen (Amsterdam και @α@άρια! Επισκεφτείτε το Groningen και ξαναμιλάμε...) όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την N.E.C.. Πολύ καλή προϊστορία για τους γηπεδούχους που μετράνε 7 νίκες και 6 ισοπαλίες μετά την τελευταία ήττα με 2-4 το Σεπτέμβρη του 1996. Βέβαια φέτος η N.E.C. τα πάει καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας μιας και μετράει 10 από τους 13 πόντους μακριά από το Nijmegen! Παράλληλα έχουν κρατήσει και το 0 παθητικό σε 5 από τα 10 μέχρι τώρα παιχνίδια. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για τους γηπεδούχους ενώ στους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο εξαιρετικός Navarone Foor (μέσος) και ο Kevin Conboy (αμυντικός) λόγω τραυματισμού και τιμωρίας, αντίστοιχα.
Πρόβλεψη: Δεν με πείθει καμία από τις 2 ομάδες και ειδικά η απουσία του Foor για μένα είναι πολύ σημαντική. Θα πάω με το Χ του 3,40 το οποίο θα πάρει 3 muntenάκια. Για να συνεχίσω και το χθεσινό trend θα βάλω και 1 munten στο 2-2 του 10,00!!!


Παραμένουμε στη βόρεια γειτονιά και πάμε στο κοντινό Heerenveen όπου οι "Καρδούλες" υποδέχονται για 3η φορά στα πλαίσια της Eredivisie την P.E.C. Zwolle. Ξεκινάμε με τους ανάποδους φιλοξενούμενος που μέσα στην έδρα τους μετράν 5 στις 5... ήττες, αλλά εκτός έχουν μαζέψει 8 βαθμούς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα! Μετράει δε το εξωπραγματικό ποσοστό των 7 γκολ (5 εκτός και 2 εντός) σε 92 τελικές προσπάθειες! Οι γηπεδούχοι τώρα σκοράρουν αρκετά αλλά χάνουν ακόμα περισσότερα... για αυτό μάλλον είναι και η αγαπημένη για παρακολούθηση των Ολλανδών θεατών σε σχετική λίστα. Στα 2 τελευταία εντός κράτησαν και το 0 παθητικό μάλιστα! Άντε να δούμε τι θα κάνει σήμερα ο Ισλανδός Alfred Finnbogason που μετράει 8 γκολ σε 8 αγώνες. Κάτι ιδιαίτερο σε απουσίες δεν υπάρχει.
Πρόβλεψη: Καταρχάς με τίποτα δεν ασχολούμαι με τον 1 του 1,44! Επειδή όμως μάλλον πάει στον 1 το παιχνίδι λέω να ρίξω 2 munten στο Χ Ημίχρονο - 1 Τελικό του 4,75!!!

Παραμένουμε βόρεια αλλά πάμε από την άλλη άκρη του φράγματος (Afsluitdijk - Αφσλάουτντάικ)! Ξεκινάμε κι εδώ τα σχόλια με τους "Φαραώ" της Venlo που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους (όπως και η N.A.C. Breda)! Αν συμπεριλάβουμε και την περσινή σεζόν τότε πάμε στους 23 αγώνες στη σειρά που δέχεται γκολ!!! Η μία φορά που κέρδισε η V.V.V. στο Alkmaar ήταν το 1961 αλλά μάλλον η Eredivisie δε υφίστατο ακόμη... Φέτος παίρνει μέχρι στιγμής βαθμούς μόνο με ισοπαλίες, 3 τον αριθμό... και 7 ήττες για συμπλήρωμα. Πέρυσι έσπασε το αρνητικό ρεκόρ εκτός έδρας αναμετρήσεων και είναι λογικό μιας και μετράει 3 νίκες σε 55 παιχνίδια μακριά από το Venlo! H A.Z. τώρα με τη νίκη μέσα στο Arnhem έσπασε το αρνητικό σερί που έτρεχε τελευταία. Ο Gertjan Verbeek εφιστά την προσοχή των παικτών του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα... Ενώ ο Ισλανδός Johann Berg Gudmundsson που χάρισε την νίκη κόντρα στην Vitesse σκόραρε και άλλες 2 φορές για το κύπελλο μεσοβδόμαδα και κερδίζει θέση βασικού εν τη απουσία του τραυματία Maarten Martens (μέσος). Απών είναι και οι Ruud Boymans (επιθετικός) και Markus Henriksen (μέσος) που όμως δεν είναι από τις βασικές επιλογές.
Πρόβλεψη: Για να δούμε ποιος θα πάρει την κόντρα Altidore-Gudmundsson στο σκοράρισμα! 2 munten στο 4, 5 ή 6-0 που δίνει 6,00!!!


Συνέχεια στο Enschede και στο ντερμπάκι της πρωτοπόρου μέχρι χθες F.C. Twente με την Feyenoord. Σχεδόν απόλυτα μοιρασμένη προϊστορία και γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι! Για τους γηπεδούχους ο μήνας δεν μπήκε καλά αφού την Πέμπτη ηττήθηκαν στην έδρα τους με 1-2 από την F.C. Den Bosch και αποκλείστηκαν από το θεσμό του κυπέλλου. Στα 3 τελευταία εντός για την Eredivisie κατάφεραν αν μη δεχτούν γκολ, ενώ είναι 3 παιχνίδια αήττητοι με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Εντός έχει το απόλυτο με 4 νίκες και 9-1 γκολ. Πέρυσι βέβαια η Feyenoord έφυγε νικήτρια με 0-2. Φέτος η Twente στηρίζεται στο επιθετικό της παιχνίδι το οποίο γίνεται κυρίως από της πτέρυγες με τους Dusan Tadic και  Nacer Chadli. Βέβαια η ομάδα "μπατάρει" λίγο προς τα δεξιά όπου ο Tadic είναι ασταμάτητος... Στα άκρα της αντιπάλου θα δώσει και ιδιαίτερο βάρος ο Ronald Koeman για να καταφέρει να φύγει με τη νίκη. Παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει και τον παραγκωνισμό του Kelvin Leerdam από την 11άδα λόγω μη ανανέωσης του συμβολαίου του. Παραμένει απών ο τερματοφύλακας Erwin Mulder και θα απουσιάσει επίσης και ο Sekou Cissé (επιθετικός).
Πρόβλεψη: Θα πάω με τη συνέχεια της μοιρασιάς στην προϊστορία... ήτοι 3 munten στο Χ που έπεσε στο 3,50! Και για το καλό από 1 munten στο 2-2 του 11,50 και στο 3-3 του 41,00!!!


Κλείνουμε ίσως με το πλέον αδιάφορο παιχνίδι της μέρας όπου η N.A.C. Breda υποδέχεται την R.K.C. Waalwijk. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να πούμε και πολλά ενώ και κάτι ιδιαίτερο αγωνιστικά δεν υπάρχει.
Πρόβλεψη: Καιρός να έρθει και μια ισοπαλία! 3 munten στο Χ που έπεσε στο 3,30!!!

Portemonee (Πορτοφόλι):
- Αρχικό: 50 munten
- Σήμερα: 83,3 munten (-16)
Weddenschappen (Πονταρίσματα):
- 3 munten στο Χ του 3,40 και 1 munten στο 2-2 του 10,00 στο F.C. Groningen - N.E.C. (-4)
2 munten στο Χ Ημίχρονο - 1 Τελικό του 4,75 στο S.C. Heerenveen - P.E.C. Zwolle (-2)
2 munten στο 4, 5 ή 6-0 του 6,00 στο A.Z. - V.V.V. Venlo (-2)
3 munten στο Χ του 3,50, 1 munten στο 2-2 του 11,50 και 1 munten στο 3-3 του 41,00 στο F.C. Twente - Feyenoord (-5)
3 munten στο Χ του 3,30 στο N.A.C. Breda - R.K.C. Waalwijk (-3)

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax


Υ.Γ.: Για να δούμε αν θα επαληθευτεί το πρόγραμμα του betonia ή το ένστικτο του van der Mitrax...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India