Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

7η αγωνιστική στην Primera


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

7η αγωνιστική στο αγαπημένο και λατρεμένο ισπανικό πρωτάθλημα και θα επικεντρωθώ κυρίως σε 3 αγώνες. Αυτοί είναι οι εξής:

-Mallorca-Valencia. Η ομάδα της Μαγιόρκα έχει την καλή και μη αναμενόμενη 10η θέση στο πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι είναι προσωρινή γιατί πολύ απλά δεν έχει το ρόστερ για να την κρατήσει και έως τώρα στάθηκε αρκετά τυχερή. Έχει 7 βαθμούς εκ των οποίων μόνο τους 3 της πρώτης αγωνιστικής άξιζε...

Απέναντι στην καλύτερή της Σοσιεδαδ πήρε μια τυχερή νίκη ενώ και απέναντι στην Οσασούνα πήρε τον 1 βαθμό που κυριολεκτικά της προσφέρθηκε με τα 2 ανόητα πέναλτι των αντιπάλων. Δεν είχε προπονητή ,αλλά πλέον απέκτησε έναν φυσιολογικό και ικανότατο προπονητή, τον Καπαρός. Είναι μια βδομάδα στην ομάδα και δε ξέρω αν έχει προλάβει να αλλάξει πολλά, ειδικά με αυτό το ρόστερ. Θα βελτιώσει σίγουρα την ομάδα και θα την παρακολουθώ στενά από εδώ και στο εξής λόγω συμπάθειας στον κόουτς. Αλλά απέναντι σε μια πολύ καλύτερη της Βαλένθια δε νομίζω να έχει τύχη. Οι φιλοξενούμενοι είναι μακράν πιο ποιοτικοί και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσουν το ματς.
 ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το όβερ προσφέρεται σε καλή απόδοση κοντά στο 2.00, δεν έχω εμπιστοσύνη όμως στην επίθεση της Μαγιόρκα. Το διπλό δίνεται σε αξιολογότατη τιμή και σε αποδόσεις 2,25+ το θεωρώ value bet, αλλά θα πάω με την ασφάλεια του DRAW NO BET της Valencia στην πολύ  καλή τιμή του 1.70.

Small tip: Όσοι παίζετε draw no bet να ψάχνετε και τα ασιατικά χάντικαπ με μηδενικό πλεονέκτημα τα οποία προσφέρονται σε καλύτερες τιμές. Έτσι και τώρα της Βαλένθια το ισοπαλία όχι στοίχημα προσφέρεται σε τιμή 1.61 ενώ το ασιατικό με 0 πλεονέκτημα δίνεται σε τιμή 1.70. Μεγάλη διαφορά για το ίδιο ακριβώς σημείο.

-Granada- Atletico Madrid. Η ομάδα της Γρανάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση παρά την γενικά καλή της παρουσία έως τώρα ως πρωτάρα στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε δύσκολα στην Βαλένθια αλλά τελικά δε κατάφερε να πάρει τον βαθμό που άξιζε από το παιχνίδι Την παρακολουθώ από πέρυσι. Πέρυσι μου άρεσε σαν ομάδα αλλά τα δεδομένα της κατηγορίας είναι διαφορετικά και πρέπει ο προπονητής τους να βάλει κάποια νέα καλούπια στην ομάδα για να μην κινδυνέψει. Η Ατλέτικο έχω τονίσει επανειλημμένα ότι είναι εκ των φαβορί για την 3η θέση και δε δείχνει μέχρι στιγμής να δυσκολεύεται να επιβάλει το επιθετικό της παιχνίδι απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους. Ένας τέτοιος είναι και η Γρανάδα
 ΠΡΟΒΛΕΨΗ:  Το όβερ επίσης αξίζει σε αποδόσεις κοντά στο 2.00 αλλά επίσης δεν εμπιστεύομαι το άναρχο έως τώρα παιχνίδι της γηπεδούχου. Το διπλό σε τιμή 2.20 που βλέπω τώρα αξίζει πάρα πολύ και θα το τιμήσω σιγούρα. 2πλο για την Ατλέτικο σε αποδόσεις 2.10+.

-BarcelonaSantander : Νομίζω είναι περιττό να εξηγήσω την λογική με την οποία θα επιλέξω το χάντικαπ της γηπεδούχου σε διπλό παιχνίδι και με 3 γκολ διαφορά.
 ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ακόμα και η δεύτερη ομάδα των Καταλανών να παίξει , η κακή ομάδα των φιλοξενουμένων δε την γλυτώνει με λιγότερα από 3.Οπότε και λόγω του ότι δύσκολα θα σκοράρει θα επιλέξω το Barcelona -3 σε διπλό χάντικαπ στην απόδοση του 2.00

Καλή επιτυχία σε όλους όσους θα στοιχηματίσουν στο καταραμένο για πολλούς ισπανικό πρωτάθλημα!Και να τονίσω ότι δεν αναλύω όλους τους αγώνες λόγω χώρου και για να μην κουράσω.Οποιοσδήποτε θελήσει πληροφορίες για ομάδες ή πως βλέπω άλλα παιχνίδια στην κατηγορία,μπορεί απλά να ρωτήσει!


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Φίλε Καταλανέ, η Βαλένθια θα είναι μια απ’ τις αυριανές μου επιλογές.
Με προβληματίζει λίγο η αλλαγή προπονητή στη Μαγιόρκα, αλλά οι νυχτερίδες έχουν πολύ καλή ομάδα και θα τους εμπιστευτώ.
Ξέρεις, στις περισσότερες περιπτώσεις η αλλαγή προπονητή σε μια ομάδα φέρνει καλή απόδοση, τουλάχιστον για ένα δυο παιχνίδια. Ελπίζω η διαφορά δυναμικότητας να μη φέρει και καλό αποτέλεσμα για τους νησιώτες… ;-)

Unknown είπε...

Σε ένα παιχνίδι είδα τη Σανταντερ και ήταν σαν να έβλεπα όλα όσα έχεις γράψει κατά καιρούς. Με αυτό το σκεπτικό, το να μη σκοράρει η Σανταντερ μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό (εννοείται πως αν δεχτεί λιγότερα από 3 από τη Μπαρτσελόνα θα εκπλαγώ). Συμφωνώ για την Ατλέτικο, αλλά στο ματς της Βαλένθια πραγματικά με φοβίζει η ικανότητα του Καπαρός. Δεν μπορώ να ξεγράψω τελείως τη Μαγιόρκα, κυρίως για το λόγο που ανέφερε και ο betonias.

The Catalan είπε...

Betonia στην Ισπανια εχουνε μια φράση που δε ξέρω ακριβώς ποια είναι αλλά σημαίνει "άλλαξες προπονητή,σίγουρη νίκη". Όντως ο ερχομός του Καπαρός θα έχει αλλάξει την ψυχολογία τους κι ενδεχομένως απέναντι σε μια μέτρια ομάδα να πήγαινα με τον άσσο.Αλλά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ποιότητας που απο τον αγώνα ψυχολογία εναντίον ποιότητας εγώ θα επιλέξω νικητή την δεύτερη.

Jim όταν η Σανταντερ έχει κατοχή απέναντι στη Χιχόν 40%,πραγματικά αδυνατώ να προβλέψω τα ποσοστά κατοχής της στο Καμπ Νου. Προσπαθώ να μην επιλέγω τέτοια χάντικαπ,αλλα πραγματικά αυτό δε μπορώ να δω πως θα σπάσει(σημείωση ότι για όσους δε γνωρίζουν τα χάντικαπ,σε περίπτωση νίκης με 3 γκολ δεν χάνουμε).

Υ.Γ.:Εκτός Ισπανίας θα τιμήσω Wigan και να σκοράρει πρώτο γκολ η ΑΕΚ.Οτι και να λένε τα προγνωστικά,τα ντερμπι είναι ντερμπι και τέτοις αποδόσεις πάντα αξίζουν.Vamos WIgan and AEK!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India