Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής (2 ταμεία )

Την καλημέρα μου.
Το ωραίο φίλο μας τιμά με την παρουσία του τελευταία στα γήπεδα.

Ξεκινάω τα αμιγώς στοιχηματικά με την νίκη για την Σέλτικ στην δύσκολη έδρα των Χάρτς αλλά μου αρέσει όταν τα μεγαθήρια στις χώρες τους πιέζονται διότι τότε βγάζουν τον χαρακτήρα τους.

Διπλό και για την Τραμζοσπόρ η οποία ανεβάζει στροφές.

Η Μπόλτον δεν μπορεί,άρα διπλό για την Τσέλσι ενώ ακόμα ένα διπλό που επιλέγω είναι αυτό για τον Άγιαξ  με την Γκρόνιγκεν η οποία παρουσιάζει πολλά αμυντικά κενά.

Λέω ότι ο Άρης θα νικήσει όχι γιατί...
ενισχύθηκε αλλά γιατί έχει απουσίες η Ξάνθη.

Στην Ιταλία πάω με την Ουντινέζε η οποία ξεκούρασε την πολλούς βασικούς στο Ουέφα, αλλά και με το over στον αγώνα του Παλέρμο με την Σιένα 
.Γιατί είναι φαβορί η Νότινγχαμ του υπό ατμών προπονητή της δεν ξέρω , εγώ θα πάω με την Μπέρμινγχαμ.
Νίκη στο ντέρμπι για την Τότεναμ.

Αυτή η Άεκ παίζει ποδόσφαιρο γειτονιάς οπότε θα πάω με την κλάση του Εστογιανόφ.

Διπλό για την Μπρίζ η οποία σκοράρει με ευκολία ενώ το over θα κρατήσω στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Άαρχου.

Η Γαλατά βλέπω να παίρνει το πρώτο της τρίποντο εκτός έδρας ενώ το ντέρμπι του Πειραιά το βλέπω over αλλά και άσσο λόγω απουσίας του Κοντρέρας που είναι μεγάλη απουσία.

Στο Βέλγιο είναι σε καλύτερο φεγγάρι η Άντερλεχτ ενώ θα κλείσω με την νίκη για την Παρί στο Γαλλικό ντέρμπι με την Λυών.

Καλή επιτυχία.


hearts-celtic 2
eskisehirspor-trabzonspor 2
bolton-chelsea 2
groningen-ajax 2
aris-xanthi 1
udinese-bologna 1
palermo-siena over
nottingham-birmingham 2
tottenham-arsenal 1
panionios-aek 1
beerschot-brugge 2
copenhagen-aarhus over
ankaragucu-galatasaray 2
olympiakos-paok over
olympiakos-paok 1
genk-anderlecht 2
paris-lyon 1


Τριάδα 1η 

groningen-ajax 2 (1.7)
palermo-siena over (1.95)
beerschot-brugge 2 (1.75)

Απόδοση 5.8

Τριάδα 2η

tottenham-arsenal 1 (2.1)
ankaragucu-galatasaray 2 (1.72)
paris-lyon 1 (2.2)

Απόδοση 7.5

Τριάδα 3η

eskisehirspor-trabzonspor 2
aris-xanthi 1
copenhagen-aarhus over

Απόδοση 6.7



Τριάδα 4η

olympiakos-paok over (2.2)
genk-anderlecht 2 (2.5)
bolton-chelsea 2 (1.44)

Απόδοση 7.9


12 σχόλια:

MetalDefianceProductions είπε...

ας νικησει ο Πανιωνιος και ας χαθουν ολα τα αλλα(για μενα).Θα προτιμουσα την Κουλα στα..καλα της.Τετοια παιχνιδια τα φοβαμαι λιγακι.Για να δουμε,σε λιγες ωρες θα ξερουμε.

birdy είπε...

μην φοβάσαι καθόλου,αρκεί να είναι η ίδια κούλα(όπως την λες)που είδα με τον παοκ.

MetalDefianceProductions είπε...

δεν φοβαμαι την Κουλα..τους δικους μου φοβαμαι μην μαλακιστουν:)

The Catalan είπε...

συγνωμη που θα σε στεναχωρησω πανθηρα,αλλα η κουλα στα καλα της σου εχει βαλει 3,5 και 6 γκολ στην εδρα σου,οποτε ειναι λιγο ακυρο να την προτιμουσες στα καλα της...

The Catalan είπε...

Και απ'οτι είδες σε μια απο τις χειροτερες εμφανίσεις της,σας πήρε ευκολα..οποτε καλό ειναι να μη λέμε μεγαλα λόγια πριν το παιχνιδι,ειδικα για μια ομαδα που ειναι απειρες φορες μεγαλυτερο μεγεθπς απο τη δικη μας..

MetalDefianceProductions είπε...

αφηχθης απο το γηπεδο.Φιλε Catalan το μονο που δεν κανω ειναι να στεναχωριεμαι,οποτε μην ανησυχεις.Οπως ειδες,μεγαλα λογια δεν ειπα πριν το παιχνιδι και πιο πανω βλεπεις τι εγραψα.Οτι φοβαμαι τους δικους μου,οπως αποδειχθηκε τελικα γιατι πολλες φορες αναστενουμε νεκρους.Αν παιζαμε οπως με τον Παοκ πχ,πιστευεις οτι θα ειχε τυχη?.Τωρα το οτι μας πηρε ευκολα,ειλικρινα απορω γιατι και που στηριζομενος το λες.Για μεγεθγ,θα διαφωνησω ετσι απλα αλλα φυσικα δεκτη η γνωμη σου.Ομως δε νομιζω να ειμαστε τοσο μικρη ομαδα οπως πιστευεις,αλλιως γιατι τοση χαρα που μας νικησε η Αεκ απο τους φιλους της?Η αξια του ηττημενου δινει χαρα στο νικητη.Παρολα αυτα,καλα να παθουμε,εμεις ειμαστε υπαυθυνοι για την ηττα και κανεις αλλος.Η ζωη συνεχιζεται ομως.Α,καλη παραμονη στον Χιμενεθ:)

The Catalan είπε...

Φίλε πανθηρα,το ευκολα ηταν λαθος μου,οντως δυσκολα ηταν.Επισης δεν ειπα οτι ειπες κατι υπερβολικο,υπερβολικος ειναι ο χαρακτηρισμος κουλα για μια ομαδα που στο κατω κατω εχει κοντα στους 30 εγχωριους τιτλους.Οποτε ανεξαρτητως τωρινης καταστασης τετοια υποτιμητικα σχολια δε νομιζω οτι αρμοζουν.Ξερω οτι λεγονται περιπαιχτικα απο τις αλλες ομαδες,στο κατω κατω ολοι τα ιδια λεμε για οποιον δεν ειναι σε καλη κατασταση!Και τελος να επενθυμισω οτι δεν ειναι η αεκ και ο αδαμιδης αυτη που ανηγαγαν τον αγωνα πανιωνιο-αεκ σε ντερμπι,γιατι πολυ απλα δεν ειναι.Οι πανιωνιοι μιλανε για ντροπες της προσφυγιας(αν ειναι δυνανον μια ομαδα με προσφυγικες ριζες να μιλαει ετσι για αλλη μια),οποτε λογικο ειναι και οι οπαδοι της αεκ να χαιρονται επειδη κλεινουν στοματα,ετσι απλα.
Ατυχησες ομως!Επεσες σε φανατικο παρακολουθητη ισπανικου ποδοσφαιρου και κυριως ισπανψν προπονητων!Την αποψη μου για τον Χιμενεθ δε μπορω να την γραψω εδω,θα το κανω σιγουρα ομως σε καποιο αρθρο μου!
Καλη παραμονη φιλε Πανθηρα γιατι πραγματικα υπαρχουν ομαδες πολυ χειροτερες του Πανιωνιου!

MetalDefianceProductions είπε...

Ναι φυσικα και εχει τιτλους,αλλα μεγαλη ομαδα εχει παψει να ειναι εδω και χρονια και ουτε προκειτε να ξαναγινει.Αποψη μου βεβαια ειναι αυτη και λογικο να μην αρεσει σε καποιους.Οπως μεγαλη ομαδα ειναι και ο Πανιωνιος,οχι απο πλευρας τιτλων βεβαια,αλλα απο πλευρας προσφορας και ποδοσφαιριστων.Οσο για το Κουλα,αυτα φιλε δανεικα ειναι,εμεις γατακια,αυτοι Κουλα,αυτα δεν τα αποφευγεις.Σχετικα με την ιστορια των δυο ομαδων ειναι γνωστα και γραμμενα και απο ουδετερους.Αποδεκτο ειναι να χαιρονται οι Αεκτζηδες,οι ιδιοι βλεπουν το παιχνιδι αυτο σαν ντερμπυ.Αποψε ηταν η σειρα τους,την επομενη θα ειναι η δικη μας.Παντως για τον Χιμενεθ,ελπιζω να μην εχεις καλη γνωμη..αναμενω το αρθρο σου.Παραμονη ειναι εφικτη,υπαρχουν πολυ χειροτερες ομαδες αλλα δεν υπαρχουν και πολλες καλυτερες απο αυτον.Εκτος του Ολυμπιακου και του Παοκ.

The Catalan είπε...

Επετρεψε μου να θεωρω οτι εισαι κατα πολυ υπερβολικος οτι ειστε η 3η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.Αλλα δε θα επεκταθω γιατι ειναι κριμα να χαλαμε και τις προβλεψεις του birdy!

MetalDefianceProductions είπε...

Mα ειπα...''δεν υπαρχουν και πολλες καλυτερες'',δηλαδη οχι καμια αλλα ελαχιστες.Απλα,Ο Ολυμπιακος και ο Παοκ ειναι οι καλυτερες,τουλαχιστον φετος.Εκτος αν το διατυπωσα λαθος.

The Catalan είπε...

Εγω διαβασα "οχι πολλες καλυτερες",αρα εννοοειται ελαχιστες οπως λες.Και μετα το συγκεκριμενοποιησες λεγοντας τις δυο που εννοεις,ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ,αρα εσεις ειστε η τριτη ειναι σαν να λες.Ετσι το αντιληφθηκα οπως το διαβασα,ισως και λαθος μου.Μικρη σημασια έχει,τη μεγαλυτερη εχει να κερδισει η Αντερλεχτ να βγει η 3αδα του birdy!

MetalDefianceProductions είπε...

Φυσικα και δεν ειμαστε η τριτη καλυτερη ομαδα,ειπαμε...δεν ειμαι και τοσο αρρωστος για να το πω αυτο.Και σημερα ειμασταν απλα απαραδεκτοι.Στο προκειμενο τωρα,καλη τυχη στον Birdy.Ενα ταμειο ειναι οτι πρεπει για να κλεισει η Κυριακη!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India