Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

AEK - Ολυμπιακός: Το highlight της βραδιάς!!!! (funny video)

Κάτω τα σώβρακα λέμε!


Το καλό πράμα αργεί και το βίντεο αυτό κάνει τον γύρω του κόσμου και δείχνει την αντίδραση του Modesto (παίκτη του Ολυμπιακού) στις έντονες παρατηρήσεις του Cala (παίκτη της ΑΕΚ)... για θέατρο και εκβίαση φάουλ!


Σε μια πρόχειρη ανάλυση της φάσης, έχουμε δει σε ανάλογες περιπτώσεις να πέφτουν χαστούκια, κουτουλίδια, μπουκέτα οι αντίπαλοι να τα λένε μούρη με μούρη, ακόμη και να   ανταλλάσσουν χλέπες(!) αλλά αυτό κατά γενική ομολογία... ήταν πρωτότυπο!


Εύγε Modesto παιδί μου για τον αυτοσχεδιασμό αν και οι πρακτικές σου δεν είναι και τόσο αρσενικές! Την άλλη φορά να δοκίμασε να ξεμαλλιάσεις τον αντίπαλο! 


ΥΓ: Άσπρο βρακάκι και συ ρε Cala? Μέγα στυλιστικό λάθος !!!!   



1 σχόλια:

The Catalan είπε...

Παρατηρηση νο1:Ρε Καλα,κιτρινομαυρη φανελα και απο μεσα ασπρο;!ΠΕς οτι σου καθοταν μια καλη στα αποδυτήρια,που πήγαινες ετσι;!
Παρατηρηση νο2:Όταν κάποιος τους λέει gay-rous αυτοι παρεξηγουνται κιολας..Δε θέλω να γίνω κακός απέναντι στον Ολυμπιακό,άλλα κάτι τέτοια σου βγάζουν το όνομα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India