Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου


Αν δεν μας χαλούσε χθες η Eintracht, σήμερα θα μιλούσαμε για θρίαμβο. Με 5 στα 6 σημεία και με κερδισμένες την δυάδα και την τριάδα θα πούμε… άντε και σε καλή μεριά !!!
Πάμε όμως στα φρέσκα…

Ως επιλογή ημέρας επιλέξαμε το διπλό της Inter μέσα στην Cagliari. Οι Νερατζούρι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με μέσο όρο 3 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ έχουν δεχθεί μόλις 2 γκολ σε 5 αγώνες (ούτε μισό ανά παιχνίδι).
Η Cagliari που προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες σίγουρα δεν είναι του επιπέδου της Inter, οπότε όλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση που θα έχουν οι φιλοξενούμενοι…


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Cagliari – Inter 2 2.00 1-1

Στην δυάδα μας ως πρώτο σημείο επιλέξαμε το διπλό της Lazio μέσα στην Sassuolo. Οι γηπεδούχοι εκτός από την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στη Napoli, δεν έχουν να επιδείξουν κάτι θετικό. Οι φιλοξενούμενοι που παραμένουν χωρίς βαθμό εκτός έδρας (έχασαν σε Roma και Juventus), έχουν την δυνατότητα να περάσουν νικηφόρα από την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος.
Ως δεύτερο σημείο επιλέξαμε την εντός έδρα νίκη της Rennes απέναντι στη Nantes στο ντέρμπι της Βρετάνης. Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά στηρίζονται στην έδρα τους και παρόλο που δεν σκοράρουν εύκολα, δεν δέχονται και γκολ εύκολα. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας παρουσιάζονται αδύναμοι μέχρι στιγμής και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για ν’ αποφύγουν την ήττα.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A  Sassuolo – Lazio 2 1.90 2-2
Ligue 1
Rennes - Nantes 
1 2.10 1-3
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.99 Lose

Στην τριάδα ως πρώτο σημείο επιλέξαμε την εντός έδρας νίκη της Espanyol απέναντι στη Getafe. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στη Villarrea ήταν η πρώτη τους. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας παρουσιάζονται αποκαρδιωτικοί, έχοντας τρεις ήττες μέχρι στιγμής, ενώ έβαλαν 1 γκολ και έφαγαν 7.
Ως δεύτερο σημείο επιλέξαμε την εντός έδρας νίκη της Stoke απέναντι στην Norwich. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται πολύ σοβαρή ως ομάδα και παρόλο ότι ξεκίνησαν με δύσκολο σχετικά πρόγραμμα, τα κατάφεραν μια χαρά. Οι φιλοξενούμενοι φέτος απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους και πολύ δύσκολα θ’ αποφύγουν την ήττα στο Britannia.
Στο τρίτο σημείο θα ρισκάρουμε αρκετά επιλέγοντας την ισοπαλία στον αγώνα Ajaccio – Montpellier. Και οι δυο ομάδες φέρνουν πολύ συχνά ισοπαλία, ενώ δεν μας πείθει κάποια ότι μπορεί να φύγει νικήτρια από αυτό το ματς.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Primera Division Espanyol – Getafe 1 1.70 0-2
Premier League Stoke City - Norwich City 1 1.95 0-1
Ligue 1 Ajaccio - Montpellier Χ 3.20 1-1
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 10.61 ?

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India