Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στοίχημα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Σάββατο σήμερα και το κουπόνι είναι γεμάτο από πολλά υποσχόμενα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι όμως ότι δυσκολευτήκαμε να βρούμε "καλά" παιχνίδια για στοιχηματισμό. Ελπίζουμε το χτεσινό μας διάλειμμα να μην μας κόψει τον ρυθμό και να συνεχίσουμε επιτυχημένα κατά την γνώμη μας τις προβλέψεις μας. Ας περάσουμε όμως στο προκείμενο.

Επιλογή ημέρας διαλέξαμε το Eintracht Frankfurt vs Hamburg. Το Αμβούργο προσέλαβε τον Ολλανδό Bert van Marwijk ως νέο προπονητή, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως πιστεύουμε ότι δεν είναι αρκετό για να αποτρέψει την ήττα στην Φρανκφούρτη. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν τα αμυντικά κενά που παρουσιάζουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Eintracht Fr. - Hamburg 1 1.80 2-2

Στην δυάδα μας διαλέξαμε σαν πρώτο παιχνίδι το Genoa vs Napoli. Οι γηπεδούχοι πέρα από την θριαμβευτική νίκη απέναντι στην συμπολίτισσα Sampdoria δεν έχουν δείξει κάτι παραπάνω. για την ακρίβεια δεν έχουν δείξει τίποτα. Η Napoli από την άλλη ενθουσιάζει ως τώρα και η γκέλα ολκής απέναντι στη Sassuolo νομίζουμε ότι περισσότερο την πεισμώνει παρά την απογοητεύει και θα προσπαθήσει να απαντήσει απέναντι στην αναιμική Genoa.
Δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό της Lorient απέναντι στη Marseille. Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε ονόματα στην λίστα των τραυματιών της Lorient. Ο Gourcuff ψάχνει παίχτες να παίξουν και ειδικά μετά από συνεχόμενα παιχνίδια τα πόδια των μη τραυματιών θα είναι βαριά. Από την άλλη η Marseille ξαναβρήκε λίγη ηρεμία μετά την νίκη επί της Saint-Etienne και έχει παίχτες να κάνουν την ζημιά από την μέση και μπροστά.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Genoa - Napoli 2 1.80 0-2
Ligue 1 Lorient - Marseille 2 2.50 0-2
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 4.50 WIN

Την τριάδα μας θα την ξεκινήσουμε με το παιχνίδι Hertha vs Mainz! Οι Βερολινέζοι υποδέχονται την Mainz σ’ ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες ξεκίνησαν καλά, όμως τελευταία δυσκολεύονται να νικήσουν. Εμείς πιστεύουμε ότι τελικά οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν τη νίκη, λόγο κυρίως του παράγοντα έδρα και των ξεκούραστων παιχτών.
Συνεχίζουμε με το Nice vs Guingamp. Οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες ειδικά από την μέση και μπροστά αλλά έχουν την ικανότητα να παίρνουν αυτό που θέλουν στην έδρα τους. Ειδικά όταν απέναντι τους είναι μία νεοφώτιστη ομάδα που μετά από μια μεγάλη σε έκταση νίκη συνήθως δυσκολεύονται να διαχειριστούν.
Κλείνουμε την τριάδα μας με το Swansea vs Arsenal.Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια αλλά με αδύναμους αντιπάλους. Η φιλοσοφία παραμένει ίδια με πέρσυ και η έδρα της είναι απ'τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Όμως η Arsenal με τον Ozil πια δείχνει να είναι ένα σκαλί πιο πάνω και δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στο σύστημα της ομάδας και εμείς θα ποντάρουμε στις εμπνεύσεις του.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Bundesliga Hertha - Mainz 1 2.00 3-1
Ligue 1 Nice - Guingamp 1 2.00 1-0
Premier League Swansea - Arsenal 2 2.35 1-2
Τριάδα Σύνολο Απόδοσης - 9.40 WIN

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India