Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου


Από ένα τέτοιο μονοπάτι πρέπει να περάσει ο στοιχηματίας  για να καθαρίσει το μυαλό του και να κάνει τις σωστές επιλογές. Κάπως έτσι το σκεφτήκαμε και εμείς και επιλέξαμε τρία παιχνίδια για την σημερινή μέρα!

Σαν επιλογή ημέρας προτείνουμε τον άσσο της Udinese στην έδρα της απέναντι στην Bologna. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν την εμπειρία να κερδίζουν εύκολα ή δύσκολα τέτοια παιχνίδια στην έδρα τους. Η Bologna έχει προβλήματα αφού μετά από σοβαρές αντιδράσεις των οπαδών, ο πρόεδρος έβαλε πωλητήριο στον σύλλογο και υπάρχει μια σχετική ανασφάλεια.

Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Serie A Udinese - Bologna 1 1.80 1-1

Η δυάδα μας θα αποτελείται από την ισοπαλία στο παιχνίδι της Lyon με την Rennes και την νίκη της Ανόρθωσης επί του Απόλλων Λεμεσού. Στο πρώτο παιχνίδι η Lyon έχει χάσει τις δόξες του παρελθόντος. Πολλοί άπειροι παίχτες και καμία σιγουριά στην ομάδα που κάνει μια καινούργια αρχή. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την Rennes που όμως δείχνει πιο δεμένη και με περισσότερες λύσεις.
Στο δεύτερο παιχνίδι μας επιλέξαμε την Ανόρθωση γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι σχεδόν διέλυσε την Ομόνοια στο derby με 0-3 και γιατί ο Απόλλωνας εκτός του ότι παίζει Ευρώπη την Πέμπτη είναι και εκνευρισμένος λόγω της αλλαγής μέρας του συγκεκριμένου παιχνιδιού που είχε προγραμματιστεί για χτες.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Lyon - Rennes Χ 3.30 0-0
Ά Εθνική Κύπρου Ανόρθωση - Απόλλων Λ. 1 1.90 3-1
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 6.27 WIN

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India