Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Στοίχημα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου


Λίγες στροφές έμειναν για να δούμε ποιες ομάδες θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και ποιες θα οδηγηθούν σε αγώνες μπαράζ. Πολλά παιχνίδια, άξια στοιχηματισμού και για σήμερα. Η ομάδα της betonias κατέληξε σε μια επιλογή ημέρας και μια δυάδα.

Για επιλογή ημέρας καταλήξαμε στον άσσο της Ρουμανίας απέναντι στην Τουρκία. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά στηριζόμαστε στην έδρα και ελπίζουμε να δικαιωθούμε. 

ΠρωτάθλημαΑγώναςΣημείοΑπόδοσησκορ
ΠροκριματικάΡουμανία - Τουρκία12.200-2


Στη δυάδα επιλέξαμε την εκτός έδρας νίκη της Σλοβενίας επί της Κύπρου. Η αλήθεια είναι ότι οι Σλοβένοι δεν ξεκίνησαν καλά το τουρνουά, ωστόσο στο σημερινό παιχνίδι είναι η μόνη ομάδα που παρατάσσεται με κίνητρο, καθώς οι ελπίδες της για πρόκριση είναι ακόμη ζωντανές. Η δεύτερη επιλογή μας είναι η εκτός έδρας νίκη της Βοσνίας εναντίον της Σλοβακίας. Δεύτερη ήττα για τους Βόσνιους, μέσα σε τρεις ημέρες και μάλιστα από την ίδια ομάδα, μας φαίνεται δύσκολο να επαναληφθεί. Εκτός των άλλων, έχει καλύτερη ομάδα, ενώ και το 2.80 είναι δελεαστικό.



ΠρωτάθλημαΑγώναςΣημείοΑπόδοσησκορ
ΠροκριματικάΚύπρος - Σλοβενία 22.200-2
ΠροκριματικάΣλοβακία - Βοσνία22.801-2
ΔυάδαΣύνολο Απόδοσης-6.16Win

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India