Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Στοίχημα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Πολλές εκπλήξεις, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας, αυτή την αγωνιστική. Για σήμερα επιλέξαμε τρία παιχνίδια, ένα από Αγγλία, ένα από Γαλλία και ένα από Ιταλία. Άλλες ομάδες αρχίζουν και ρολάρουν σιγά σιγά και άλλες αναμένουμε να κάνουν μια κοιλιά. Δουλειά μας είναι να παρατηρήσουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα και να δούμε ποιες ομάδες βρίσκονται που και σε ποιά κατάσταση!

Επιλογή ημέρας είναι το διπλό της Tottenham στην έδρα της νεοφώτιστης Cardiff. H Cardiff θέλει να συνεχίσει τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις της. Από την άλλη, η Tottenham είναι ουσιαστική, με μόνη κακή παρένθεση το παιχνίδι με την Arsenal. Το απόγευμα στην Ουαλία προμηνύεται δύσκολο για τους Spurs (η ManCity το βίωσε καλά...), αλλά θεωρούμε ότι θα ξεπεράσει το σκόπελο.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Premier League Cardiff - Tottenham 2 1.90 0-1

Σε δυάδα θα ποντάρουμε στον άσσο της Lyon απέναντι στη Nantes. Η ομάδα του Garde φαίνεται να ρολάρει σιγά σιγά. Τουλάχιστον αυτό έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Rennes όπου έπρεπε να κερδίσει. Η Nantes είναι φιλότιμη και μαχητική αλλά πολύ δύσκολα θα αντέξει στο Gerland.
Το δεύτερο παιχνίδι μας είναι ίσως το πιο derby της Ευρώπης. Το μίσος των δύο ομάδων της Ρώμης δεν το συναντάς πουθενά αλλού. Η Roma δείχνει ως τώρα ψύχραιμία στο παιχνίδι της και είναι σε καλύτερη φόρμα από την Lazio η οποία δείχνει να μην έχει βρει ρυθμό ακόμη και ψάχνει το παιχνίδι της. Δίνουμε περισσότερες πιθανότητες στην ομάδα του Totti λόγω αυτής της καλύτερης φόρμας και της αίσθησης μεγαλύτερης σιγουριάς που έχει σε σχέση με την μισητή της Lazio.


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Ligue 1 Lyon - Nantes 1 1.75 3-1
Serie A Roma - Lazio 1 2.00 2-0
Δυάδα Σύνολο Απόδοσης - 3.50 WIN

Για απορίες και ερωτήσεις μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India