Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Στοίχημα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Δηλαδή να προσέχουμε ποιες ομάδες αρχίζουν και ρολάρουν και ποιες κάνουν μια μικρή κοιλιά. Θεωρούμε ότι αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας στο στοιχηματισμό. Φυσικά άλλες φορές κάτι ξεφεύγει της προσοχής μας και άλλες διαβάζουμε σωστά τις πορείες των ομάδων. Έτσι είναι! Όπως καταλάβατε από την φωτογραφία θα παίξουμε με την Ligue 2.

Με το που τελειώνει η 7η αγωνιστική ξεκινά η εμβόλιμη 8η! Η Tours φιλοξενεί την Lens. Οι γηπεδούχοι έχουν θετικότατη παρουσία ως τώρα στα παιχνίδια τους από την αρχή της χρονιάς. Πιστεύουμε ότι θα είναι ομάδα εφτάδας με καλό ρόστερ για την κατηγορία και προπονητή επιπέδου Ligue 1. Από την άλλη η Lens απογοητεύει όσο περνά ο καιρός. Δεν μπορεί να καθαρίσει τα παιχνίδια και λόγω της εμπειρίας των παιχτών της καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα. Με βάση την απόδοσή της η θέση της στην βαθμολογία είναι πλασματική. Έπρεπε να βρίσκεται πιο κάτω!


Πρωτάθλημα Αγώνας Σημείο Απόδοση σκορ
Lιgue 2 Tours - Lens 1 2.25 3-1

Για ερωτήσεις και απορίες μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India