Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Eredivisie - 31η Αγωνιστική (Αγώνες Σαββάτου)

Στην ακατάπαυστα χειμωνιάτικη και βροχερή Ολλανδία απομένουν 4 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος της Eredivisie με τον Αίαντα πλέον να χάνει τον τίτλο μόνο με θαύμα!


Ας πάμε όμως να δούμε κάποια πράγματα για τα παιχνίδια...

S.C. Heerenveen - Vitesse
Η Heerenveen με απογοήτευσε στην ήττα από τον Ajax και αφού, όπως δηλώνει και ο προπονητής τους (Ron Jans), χάσανε τις ελπίδες για τίτλο, αλλά παράλληλα και την πίεση που τους προκαλούσε, πλέον στοχεύουν στην 2η και στο εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League για τους μη πρωταθλητές. Οι ομάδες βρέθηκαν ήδη 2 φορές αντιμέτωπες με το παιχνίδι του 1ου γύρου να λήγει ισόπαλο με 1-1 ενώ στο κύπελλο οι "Καρδούλες" επικράτησαν με 2-1. Ο Jans τόνισε πως ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ακίνδυνοι επιθετικά, έχουν πολύ καλά οργανωμένη άμυνα και θα είναι δύσκολο να την διασπάσουν. Εμείς δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε μαζί του!
Στην Vitesse ο προπονητής John van den Brom έτριξε τα δόντια στους παίκτες του μιας και τους έβλεπε αρκετά χαλαρούς. Πήρε λοιπόν τα μέτρα του και απέκλεισε το τρίο των Jonathan Reis, Stanley Aborah και Patrick van Aanholt και φαίνεται πως οι υπόλοιποι πήραν το μήνυμα μιας και η ομάδα έκανε 2 νίκες μέσα στην προηγούμενη βδομάδα (1-3 την V.V.V. Venlo και 1-0 την A.D.O. Den Haag) και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στα play-off για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο...
Πρόβλεψη: Ελπίζω οι "Καρδούλες" να μην με προδώσουν πάλι αν και το 1,55 του άσσου δεν μου λέει και πολλά... Κόντρα λοιπόν στη σφιχτή άμυνα της Vitesse θα εμπιστευτώ τον πρώτο σε ασίστ παίχτη της Eredivisie Luciano Narsingh και τον πρώτο σκόρερ Bas Dost ελπίζοντας πως θα ξεκλειδώσουν την άμυνα της (ακίνδυνης επιθετικά) φιλοξενούμενης στο 2ο ημίχρονο! X Ημίχρονο - 1 Τελικό λοιπόν στο 5,00 και No Goal στο 2,35 για μεγαλύτερη σιγουριά...

De Graafschap - Heracles Almelo
Ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι... καλή τύχη σε όσους βλέπουν κάτι!

R.K.C. Waalwijk - F.C. Utrecht
H R.K.C. Waalwijk ίσως προλαβαίνει να χτυπήσει την πόρτα των play-off μιας και απέχει 7 βαθμούς από την 7η Vitesse, οι οποίοι μάλλον θα γίνουν 4 μετά το τέλος της αγωνιστικής., ενώ και το εναπομένων πρόγραμμα των 2 ομάδων αφήνει κάποιες αμυδρές ελπίδες (R.K.C. Waalwijk: N.E.C - Εκτός, Roda Kerkrade - Εντός και N.A.C. Breda - Εκτός / Vitesse: S.B.V. Excelsior - Εντός, F.C. Utrecht - Εκτός και A.F.C. Ajax - Εντός).
Από την άλλη η F.C. Utrecht είναι εντελώς αδιάφορη και η τελευταία νίκη της εκτός σημειώθηκε στις 5 Φεβρουαρίου μέσα στο Amsterdam Arena ενώ από τότε έχει μόνο 1 βαθμό (κόντρα στην Feyenoord!) στις επόμενες 4 εξόδους της.
Πρόβλεψη: Γηπεδούχος μετράει 4 νίκες με 1-0 και άλλη μία με 2-1 (κόντρα στην P.S.V. Eindhoven που είναι και η πιο πρόσφατη) στα τελευταία 5 παιχνίδια εντός ενώ η παράδοση κόντρα στην F.C. Utrecht είναι καλή. Κι εδώ ο άσσος πληρώνει το χαμηλό 1,83 αλλά ίσως αξίζει το ρίσκο στο 1-0 που δίνει 9,25 ή ακόμα καλύτερα στο Χ με Handicap 0:1 σε απόδοση 3,80!

S.B.V. Excelsior - F.C. Twente
H Twente προέρχεται από 2 απανωτές ισοπαλίες (2-2 κόντρα σε ΑΖ εκτός και NAC εντός) που την έριξαν στην 4η θέση και βλέπει το παιχνίδι με την τελευταία και υποβιβασμένη ομάδα του Rotterdam (που στον 1ο γύρο απέσπασε ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της) ως ευκαιρία να επανέλθει στις επιτυχίες. Το ιατρικά ιστορικά των παικτών και των υπαλλήλων της ομάδας διέρρευσαν σε τρίτους μιας και hackers παραβίασαν το σύστημα Humannet που χρησιμοποιεί η ομάδα και αυτό ήταν η κύρια ασχολία των υπευθύνων μέσα στην εβδομάδα! Ο προπονητής McClaren όμως μάλλον χαίρεται αφού πέραν του αρχηγού Peter Wisgerhof που θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα από βδομάδα, είδε τους Douglas, Landzaat και Mihaylov να επιστρέφουν, με την συμμετοχή του τελευταίου να αποφασίζεται σήμερα, ενώ και ο Rosales επιστρέφει από τιμωρία.
Στην ήδη υποβιβασμένη Excelsior τώρα κυνηγάνε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!!! Και όμως έτσι είναι... αφού υπάρχουν και οι ομάδες που τηρούν το Fair-Play και ανταμείβονται!!! Η Excelsior λοιπόν είναι τρίτη στην κατηγορία αυτή στο Ολλανδικό πρωτάθλημα πίσω από SC Heerenveen και FC Twente που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βγουν στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.
Πρόβλεψη: Γιατί να μην κάνει η γηπεδούχος εύκολη τη ζωή των φιλοξενούμενων αφού και αυτή θα κερδίσει από αυτό; Το διπλό βέβαια πληρώνει μόνο 1,20 αλλά μιας και η προϊστορία δείχνει νίκες της Twente με σκορ 0-2 (7,25) κάποιος μπορεί να ρισκάρει σε αυτό το αποτέλεσμα. Είπαμε να είμαστε φιλόξενοι αλλά μη μας ..... κιόλας!!!

Και εις αύριο τα νεώτερα...
Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

2 σχόλια:

GEORGEPER είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

van der Mitrax είπε...

Καλησπέρα Γιώργη και καλό σ/κ και σε σένα ή fijn weekend που λέμε και στο (Ολλανδικό) χωριό μου!!!
Γιώργης κι εγώ αλλά εδώ δουλεύουμε το van der Mitrax...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India