Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ligue 1 . Week 34 – Στην ουρά το ενδιαφέρον (1 επιτυχία)



Η Montpellier έκανε τεράστια νίκη στο Municipal επί της Toulouse και η Lorient πήρε νίκη ανάσα για να παραμείνει στην κατηγορία. Η κάτι σαν ομάδα Marseille έχασε για ένα ακόμη παιχνίδι και αν συνεχίσει έτσι η Ligue 2 δεν είναι πολύ μακριά. Όπως έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση αυτή είναι η πιο κομβική αγωνιστική τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά! Φυσικά δεσπόζει το μεγάλο παιχνίδι Lille PSG αλλά σε αυτή την ανάστηση θα ασχοληθώ με την ουρά που έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα σημεία! Πάμε να δούμε…


Valenciennes FC vs OGC Nice  :  Η ομάδα του Βορρά παίζει τόσο όσο χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Montpellier θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο τέλος αλλά δεν τα κατάφερε. Έχω την εντύπωση ότι η Valenciennes θα χτυπήσει και θα προσπαθήσει να κερδίσει τα δύο βατά παιχνίδια που έχει στην έδρα της και αν χρειαστεί να χτυπήσει και τα υπόλοιπα. Προτεραιότητα της όμως είναι τα παιχνίδια στην έδρα της όπου πάει πάρα πολύ καλά και έχει δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους τους. Το ένα από τα βατά παιχνίδια είναι αυτό τώρα με την Nice και το άλλο είναι με την Caen. Η Nice εκεί που είχε βρει ρυθμό ξανάρχισε τις κακές εμφανίσεις και κυρίως με την Auxerre που η νίκη ήρθε από το πουθενά κυριολεκτικά. Αυτό οφείλεται κυρίως και στο έλειπε σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο Mounier που είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους συμπαίχτες του. Εκτιμώ ότι θα προσπαθήσει για το X αλλά θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια αποφασισμένη Valenciennes. Ο Mounier θα λείπει και από αυτό το παιχνίδι οπότε ο άσσος μάλλον είναι μονόδρομος. Η απόδοσή του είναι στο 1.90!


Τελικό αποτέλεσμα : 2-0

FC Sochaux-Montbeliard vs Girondins de Bordeaux  :  Η Sochaux είναι αυτή που την προηγούμενη αγωνιστική δέχτηκε έξι γκολ από την PSG! Αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει διότι το αποτέλεσμα οφείλεται στην εκπληκτική ευστοχία των γηπεδούχων αλλά και στην ατυχία των φιλοξενούμενων που είχαν δοκάρι στο 1-1. Επίσης έπαιξαν πιο επιθετικά απ΄ ότι χρειαζόταν. Επιμένω ότι η Sochaux δεν είναι ομάδα που πρέπει να πέσει και θα την στηρίζω όπου μπορώ. Ο Gillot, ο προπονητής της Bordeaux, έχει πολύ καλές σχέσεις με την πρώην ομάδα του που βρισκόταν σε αυτή τα τρία προηγούμενα χρόνια και σημερινοί παίχτες της Sochaux είναι δικά του δημιουργήματα! Πάντως νομίζω ότι ο Gillot δεν είναι προπονητής που χαρίζεται και δεν νομίζω ότι θα χαρίσει και αυτό το παιχνίδι. Η Bordeaux δεν έχει κίνητρο και δεν κυνηγά τίποτα και η Sochaux μετά την απομάκρυνση του Badzarevich βρίσκει τον τρόπο στην έδρα της να κερδίζει τα παιχνίδια. Όλα αυτά και η θέλησή μου να σωθεί η ομάδα της Peugeot με οδηγούν στον πολύ καλό άσσο με απόδοση 2.30!


Τελικό αποτέλεσμα : 0-3

AJ Auxerre vs Stade Brestois 29  :   Η καημένη η Auxerre προσπαθεί στα τελευταία παιχνίδια και τα παλεύει όλα με πολύ καλές εμφανίσεις από την πλευρά της αλλά δεν έχει καταφέρει να τις μετουσιώσει σε αποτελέσματα για να μπορέσει να σωθεί. Την θεωρώ ήδη πεσμένη αφού έχει 6 βαθμούς διαφορά από την ζώνη υποβιβασμού. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα παίξει και η αιχμή του δόρατος Oliech που είναι και ο πρώτος της σκόρερ. Αν δεν έπαιζε με την Brest η επιλογή μου θα ήταν άσσος. Και εξηγώ. Η Brest είναι η μόνη ομάδα στο championnat που δεν έχει νίκη εκτός έδρας και στατιστικά κάποια στιγμή πρέπει να κάνει μία. Νομίζω ήρθε η ώρα της! Προς επίρρωση αυτού τονίζω ότι ο Dupon απολύθηκε από τον πάγκο της για να υπάρξει ένα γερό ταρακούνημα στους παίχτες και γενικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Έτσι θα πάω με την έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι και εμπιστευτώ το διπλό με απόδοση 3.10! Μπορείτε να το βρείτε και στο 3.80!


Τελικό αποτέλισμα : 4-0

Υ.Γ. 1 :  Όλα τα παιχνίδι καλό θα είναι να τα παίζονται μονά αποδεκτά!

Υ.Γ. 2 : Οι αποδόσεις που υπάρχουν στην ανάρτηση είναι του ΟΠΑΠ!!!

1 σχόλια:

Adons είπε...

Το πρώτο παιχνίδι πήγε όπως είπαμε...

Στο δεύτερο έγινε της κοκκινης το πανηγύρι αφού οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίχτες

Στο τρίτο παιχνίδι οι γηπεδούχοι ισοπέδωσαν την Brest αφου το 4-0 διαμορφώθηκε από το 30...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India