Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Eredivisie - 31η Αγωνιστική (Αγώνες Κυριακής)

Βουλιάξαμε εψέ με τις προβλέψεις μας... πιο βαθιά και από το να έσπαγαν όλα τα φράγματα της Ολλανδίας και να μας έπνιγε η "Βόρεια Θάλασσα"!
Η F.C. Utrecht πήρε άνετη νίκη επί της R.K.C. Waalwijk με 2 γκολ στο τέλος (77' & 85') ενώ η F.C. Twente πήρε την νίκη στο φιλικό επί της πεσμένης S.B.V. Εxcelsior αλλά με το ζόρι, αφού το 0-1 έγινε στα "χασομέρια" (90+2'). Στο παιχνίδι των αδιάφορων ο Ηρακλής της Ολλανδίας (Heracles Almelo) κέρδισε την De Graafschap με 2-3 παρότι έφτασε να παίζει για μικρό διάστημα με 9 παίχτες... Η μεγάλη απογοήτευση για μία ακόμη φορά όμως ήταν οι "Καρδούλες" μας, που παρότι κατάφεραν τελικά να ξεκλειδώσουν την άμυνα της Vitesse μόλις στο 5' με τον Djuricic δεν κλείδωσαν το παιχνίδι για πάρτυ τους! Στο δεύτερο ημίχρονο είχαν μια φλύαρη υπεροχή χωρίς όμως αυτή να μετουσιώνεται σε γκολ, η αντίπαλοι απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις και τελικά η μπάλα τιμώρησε στο 78' με τον νεοεισελθόντα Havenaar να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ, μετά από προσποίηση και σουτ έξω από την περιοχή, για την ισοφάριση που έμεινε μέχρι το τέλος.

Πάμε να δούμε μήπως βρούμε κάτι στα σημερινά παιχνίδια...


A.D.O. Den Haag - Feyenoord
Η ομάδα της κοσμοπολίτικης Χάγης είναι μάλλον εδώ και καιρό αδιάφορη και μόνο κόσμια δεν μπορείς να πεις πως αγωνίζεται! Απέχει αρκετά από την ζώνη των play-out παρότι μέσα στο 2012 έχει κάνει μόνο 2 νίκες. Επίσης μέσα στο γήπεδο ξεδίνει μιας και είναι η ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα... 60 τον αριθμό!
Στην Feyenoord ο Ronald Koeman - "Αγελαδάρης(Koe - "Κου" = αγελάδα στα Ολλανδικά!) θέλει με το "κοπάδι" του την 2η θέση και τονίζει πως πλέον ο στόχος δεν ξαναλλάζει, μιας και στην αρχή της σεζόν δεν περίμεναν τέτοια πορεία! Επίσης οι απαιτήσεις για τη νέα σεζόν από πλευράς φιλάθλων αυξήθηκαν και ο "Αγελαδάρης" είναι έτοιμος να δεχτεί την πρόκληση αλλά πρέπει να ξέρει και με ποιους θα πορευτεί, όπως παραδείγματος χάριν τον 1ο σκόρερ της ομάδος John Guidetti (20 γκολ) που μάλλον σαλπάρει για άλλα λιμάνια...
Πρόβλεψη: Η προϊστορία παραμένει απόλυτα μοιρασμένη με 13 νίκες για την κάθε ομάδα και 11 ισοπαλίες σε σύνολο 37 αγώνων ενώ στα γκολ υπερτερούν ελαφρά οι φιλοξενούμενοι με 68 έναντι 59. Το διπλό κυμαίνεται στο 1,67 και αξίζει το ρίσκο για όποιον παίζει τέτοιες αποδόσεις... ενώ πιο τολμηρό και καλό θεωρώ το 2 ημίχρονο - 2 τελικό στο 2,45.


AZ - V.V.V. Venlo
Στην AZ ελπίζουν πως θα ξαναγυρίσουν στις επιτυχίες μετά την τελευταία τους νίκη που σημειώθηκε ένα μήνα πριν, έτσι ώστε να κρατήσουν έστω την 2η θέση μέχρι το τέλος της σεζόν! Ο Gertjan Verbeek τονίζει πως πλέον η ομάδα μπορεί να μείνει συγκεντρωμένη στο πρωτάθλημα μιας και το ευρωπαϊκό ταξίδι τελείωσε και να συνεχίσει με επιτυχίες, ενώ θεωρεί πως το ότι παρέμειναν μέχρι τώρα στην δεύτερη θέση είναι ένα μικρό θαύμα... Στην έδρα της μετρά 11 νίκες και 4 ισοπαλίες με 35 γκολ υπέρ και μόλις 9 κατά, έχοντας με διαφορά την καλύτερη εντός έδρας άμυνα... αλλά η επίθεση σίγουρα δεν πετάει φωτιές!
Η V.V.V. Venlo ήδη ετοιμάζεται για τα play-out και σίγουρα δεν ελπίζει σε κάτι θετικό σήμερα! Είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα μιας και έχει πετύχει μόλις 1 νίκη (επί της ακόμα χειρότερης De Graafschap με 1-4) ενώ έχει χάσει 14 φορές δεχόμενη συνολικά 49 γκολ έναντι των 12 που έχει πετύχει! Επίσης διαθέτει συνολικά την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 71 γκολ παθητικό και τους πιο αγροίκους παίκτες μιας και έχει την πρωτιά στις κόκκινες κάρτες με 7!!!

Πρόβλεψη: Ελπίζουμε οι φιλοξενούμενοι να καταρρίψουν το περσινό τους ρεκόρ με 15 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 νίκη εκτός και να φτάσουν τις 16 ήττες σε 17 αγώνες μπαίνοντας στο club των χειρότερων ομάδων της ιστορίας του Ολλανδικού πρωταθλήματος μαζί με RKC Waalwijk, Willem II, RBC Roosendaal, PEC Zwolle και SVV. Ο άσσος του 1,16 είναι απελπιστικά μικρός αλλά ο συνδυασμός του με handicap 0:2 τον ανεβάζει στο ωραίο 2,10, ενώ το να μην σκοράρει η φιλοξενούμενη βρίσκεται στο 1,91!

PSV - NEC
Στην PSV ο Phillip Cocu επισημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να κρατήσουν μια σταθερή απόδοση και να συνεχίσουν με νίκες μέχρι τέλους έτσι ώστε να έχει αντίκρισμα και η τελευταία νίκη επί της ΑΖ. Παρά της απουσίες των Ola Toivonen (16 γκολ φέτος) και Kevin Strootman ελπίζει η ομάδα του να κυριαρχήσει και πάλι επί των αντιπάλων της όπως στον ημιτελικό του κυπέλλου και να καταφέρει να διασπάσει τη σφιχτή και σκληροτράχηλη άμυνα των αντιπάλων. Η έδρα της PSV είναι η καλύτερη της κατηγορίας μιας και μετράει 13 νίκες και από 1 ισοπαλία και ήττα με συνολικό απολογισμό τερμάτων 50 υπέρ και 19 κατά!
Η NEC τώρα δύσκολα θα προλάβει να ξεπεράσει την μισητή Vitesse μιας και υπολείπεται 9 βαθμούς (με 1 παιχνίδι λιγότερο - το σημερινό) και ουσιαστικά είναι αδιάφορη για της τελευταίες αγωνιστικές. Όπως τόνισε και ο Cocu η άμυνά της είναι το δυνατό σημείο και ο 21 ετών αμυντικός της Bram Nuytinck έχει μπει στο στόχαστρο του Αίαντα (όπως και ομάδων της Γερμανίας, Αγγλίας και Ιταλίας) για να καλύψει το κενό του Jan Vertonghen που σαλπάρει για Premier League το καλοκαίρι.
Πρόβλεψη: Εξαιρετική και η προϊστορία για τους γηπεδούχους αφού σε 35 παιχνίδια έχουν κερδίσει τα 31 με τα υπόλοιπα 4 να λήγουν ισόπαλα και να μετράν 82 γκολ έναντι 13!!! Το 1,35 του άσσου είναι πολύ μικρό αλλά το 1,87 όταν βάλουμε και handicap 1 γκολ αξίζει...

A.F.C. Ajax - F.C. Groningen
Στον σχεδόν πρωταθλητή Ajax ασχολούνται ήδη με τις μεταγραφές... Ο Jan Vertonghen ετοιμάζεται για Αγγλία ενώ ο Gregory van der Wiel οδεύει προς Ισπανία και Valencia αν και τελευταία το ξανασκέφτεται και περιμένει κάτι καλύτερο! Στον αντίποδα οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 20χρονου Ricardo van Rhijn επιβραβεύτηκαν με επέκταση του συμβολαίου (έληγε το καλοκαίρι) μέχρι το 2015.
Η ομάδα του Groningen είναι εντελώς αδιάφορη και ετοιμάζει και αυτή τα πλάνα της για την νέα σεζόν με αρχικό στόχο τον 20χρονο επιθετικό Yanic Wildschut της V.V.V. Venlo.
Πρόβλεψη: Το παιχνίδι δεν δέχεται παραπάνω σχολιασμό και νομίζω πως απλά μπορείτε να διαλέξετε που θα σταματήσει το κοντέρ των γηπεδούχων στο σκοράρισμα!!! Ο άσσος με handicap 0:2 που διπλασιάζει τα λεφτά μας (απόδοση 2,00) είναι αρκετά καλός...

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

1 σχόλια:

Elpis Cameraman είπε...

Απο προγνωστικα δεν τα παω καλα, αλλα η φωτο σου τα σπαει!!!
Ωραια ανεμομυλοι!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India