Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αγώνες στοιχήματος Τετάρτης-Επιλογή ημέρας

Καλημέρα.

Τελειώνει σιγά-σιγά και το δικό μας ποδοσφαιρικό υπερθέαμα.

Προτελευταία αγωνιστική με κρίσιμα ματς.

Την προηγούμενη αγωνιστική είδαμε την ομαδάρα της Κέρκυρας να κάνει την νίκη της αγωνιστικής μετά από αγωνιστική υπέρβαση και έτσι απέκτησε ελπίδες στο όνειρο της παραμονής.

Πάμε να δούμε...
λιγάκι πιο αναλυτικά τι μπορούμε να προβλέψουμε.

Η Άεκ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε ένα θεωρητικό ντέρμπι όπου κρίνω ότι το over έχει ελπίδες εμφάνισης καθώς θα παιχτεί ελεύθερο ποδόσφαιρο και θα είναι μία πρόβα τόσο για τον τελικό αλλά και για τα πλέυ οφ.

 Ο Αστέρας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον Πάο και στην ισχυρή έδρα που διαθέτει απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει άπαντες, άσσος με τον Πάο να κοιτά προς τα διοικητικά παρά προς τα αγωνιστικά.

Το ματς της Κρήτης θεωρώ ότι είναι άσσος από το Ηράκλειο μέχρι την Λειβαδιά και τούμπαλιν, με το κίνητρο του γηπεδούχου να είναι πολύ ισχυρότερο από αυτό του φιλοξενούμενου, ενώ συνήθως το ισχυρότερο κίνητρο επικρατεί της χαλαρότητας καθώς η Λιβαδιά στην τελευταία αγωνιστική αν χρειαστεί κάτι θα πάρει από τον Πάοκ(αγωνιστικά μιλάω).

Ο Ολυμπιακός την πάτησε εντός με την Κέρκυρα αλλά σήμερα στα Γιάννενα δεν υπάρχει βαθμολογική ανάγκη και έτσι θα πάω με το διπλό με μία μικρή επιφύλαξη όχι αγωνιστικά αλλά λόγω του καιρού.

 Για τα ματς του Αγρινίου και της Νέας Σμύρνης δεν βλέπω κάτι ξεκάθαρο καθώς θεωρώ τον Παναιτωλικό τελειωμένο και τον Πανιώνιο με την Ξάνθη δύσκολο να τους ψυχολογήσω καθώς αν χρειάζονται κάτι πιο βολικό είναι να το διεκδικήσουν εντός έδρας αλλά δεν αποκλείω σήμερα και την ισοπαλία.

Στο μεγάλο ματς του Λονδίνου περιμένω την επίτευξη γκολ και θα τιμήσω το over.

Η Τσέλσι είναι στην καλύτερη της φετινή κατάσταση και ξέρει ότι μόνο με γκολ θα έχει ελπίδες για την ρεβάνς, ενώ για την Μπάρτσα τι να πει κανείς, ψάχνεις βαθιά στον χρόνο για να βρεις ματς που δεν σκόραρε σε οποιαδήποτε έδρα.

Δύο ακόμα ματς θα με απασχολήσουν από δευτερεύοντα πρωταθλήματα.

Στην Φιλανδία η οποία βρίσκεται στην 2η αγωνιστική θα κρατήσω το g/g στον αγώνα της Λάχτι με την Χόνκα, ενώ στο κύπελλο της Ιαπωνίας θα πάω με τον άσσο για την Ουράβα που το θέλει πιο πολύ απέναντι στην ψιλοαδιάφορη για τον θεσμό Τσερέζο Οσάκα.

Αυτά και καλή τύχη.

urawa-cerezo osaka 1 (2.3)
lahti-honka g/g (1.83)
aek-atromitos over (2.15)
asteras-pao 1 (3.2)
ergotelis-levadiakos 1 (1.75)
giannina-olympiakos 2 (1.72)
chelsea-barcelona over (1.75)

Τριάδα 1η
lahti-honka g/g (1.83)
chelsea-barcelona over (1.75)
ergotelis-levadiakos 1 (1.75)

Απόδοση 5.6

Τριάδα 2η 
 urawa-cerezo osaka 1 (2.3)
 giannina-olympiakos 2 (1.72)
 asteras-pao 1 (3.2)

Απόδοση 12.6


Επιλογή ημέρας :ergotelis-levadiakos 1 (1.75)
                            Έναρξη 20/08/2011 (67/135) (49.6%) (μ.ο 2.05)
Σήμερα στην Κρήτη γίνεται ένα ματς όπου ο γηπεδούχος καίγεται και ο φιλοξενούμενος είναι όχι αδιάφορος ,μα χαλαρός σχετικά.

Πιστεύω στον άσσο όχι τόσο λόγο της μεγάλης αγωνιστικής διαφοράς αλλά λόγο του κινήτρου.

Στην Ελλάδα παίζει αυτό τον ρόλο του και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό καθώς όλοι θυμόμαστε ότι τις τελευταίες αγωνιστικές όλοι γίνονται Μπαρσελόνα.

Άσσος κινήτρου για τον Εργοτέλη καθώς η Λιβαδειά έχει να βρει βαθμούς άν χρειαστεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India