Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Play-Offs: Σκέψεις πριν την τελευταία στροφή

Μια αγωνιστική έμεινε για τα φετινά πλέυ-οφς. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και με ακόμη μία νίκη κατακτά τη πρώτη θέση, αλλά με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν θα έχει εύκολο έργο. Ο ΠΑΟΚ έχασε για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ (με δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία), αλλά έχει πολλές ελπίδες να πάρει αυτός το πολυπόθητο εισιτήριο. Τέλος η ΑΕΚ έχει και αυτή ελπίδες για τη πρωτιά, αλλά μπορεί να καταλήξει με ακόμη περισσότερους βαθμούς, αφού θα κάνει ένσταση για το χτεσινό ματς στο Βόλο...

Αυτό που θα μου μείνει από τα φετινά πλέυ οφ, είναι το τρομερό σκαμπανέβασμα της απόδοσης όλων των ομάδων. Κανείς δεν εντυπωσίασε, με τις ομάδες να μην μπορούν να κάνουν δύο συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ της πρώτης αγωνιστικής, έδειξε ότι μπορεί να πετύχει, όπως έκανε πέρυσι, το στόχο του. Αλλά εκτός έδρας, δεν φάνηκε να μπορεί να αντέξει τον τίτλο του φαβορί. Και αν το ματς στο Βόλο στέφθηκε με επιτυχία (με μεγάλη δόση τύχης), στα ματς του ΟΑΚΑ εναντίον ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε.


Η ΑΕΚ έχασε χτες, λίγο πολύ αναμενόμενο, μιας και ο Βόλος της έχει πάρει τον αέρα φέτος (όπως και του Παναθηναϊκού), αλλά η ενδεχόμενη ένσταση, ίσως της δώσει τους βαθμούς που θα της λείψουν στο τέλος. Συνεχίζει να είναι ομάδα απρόβλεπτη και νομίζει ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το επόμενο αποτέλεσμά της. Σκέτος γρίφος!
Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να προσπαθεί λίγο παραπάνω χτες, αλλά και πάλι δεν είχε καλή τελική προσπάθεια. Οι παίκτες του δείχνουν κουρασμένοι και μόνο ο Λέτο έχει τις δυνάμεις για το κάτι παραπάνω (ή το κατί πολύ παραπάνω, πολλές φορές...).
Τελευταία στροφή. ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου. Θα έχουμε πάλι αλλαγές στην βαθμολογία;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India