Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Superleague 5η αγ. play-off: ΠΑNΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ (20:30 NS1)

Γεια σας πολίτες της εθνικά εξαρτημένης  Ελλάδας.

Το σημαντικότερο ματς της προτελευταίας αγωνιστικής των play-off διεξάγεται στο ΟΑΚΑ όπου οι πράσινοι υποδέχονται τον δικέφαλο του Βορρά.

Το ματς έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Με νίκη του ΠΑΟΚ όλα τελειώνουν.
  • Με ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ είναι με το ένα πόδι στο CL διότι θεωρώ οτι ο Βόλος θα πάει να χάσει στην Τούμπα.
  • Με νίκη του ΠΑΟ, το παιχνίδι της πρώτης θέσης έρχεται στα ίσια με τους πράσινους να έχουν το momentum...
Το τριφύλλι πήρε μπρος με τον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική και έκανε μια εμφάνιση που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό. Οι Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο θα κάνουν την τελευταία εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους καθώς αποχωρούν από την ομάδα. Στα αγωνιστικά, την θέση του Κατσούρ θα πάρει μάλλον ο τυπάρας ενώ οι υπόλοιποι 10 είναι: Τζόρβας, κάτω από τα δοκάρια, Μπουμσόνγκ-Καντέ ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Βύντρα δεξιά, Σπυρόπουλος αριστερά, Ζιλμπέρτο στον άξονα, Νίνης μπροστά του, Γκαρσία δεξιά, Λέτο αριστερά και ο Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

Στον ΠΑΟΚ οι απουσίες είναι σημαντικές αλλά ο Χάβος ζήτησε μαγκιά! Οι αλλαγές θα είναι δύο, αφού ο Τσουκαλάς και ο Τσιρίλο θα πάρουν τις θέσεις των Πάμπλο Γκαρσία και Μαλεζά. Στις υπόλοιπες θέσεις θα είναι : Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, Λίνο ως αριστερό μπακ, Κοντρέρας ως σέντερ μπακ, Ετό για δεξί μπακ, Βιτόλο ως αμυντικό χαφ, Φωτάκης ως επιτελικός χαφ, Βιεϊρίνια αριστερά στην επίθεση, Σαλπιγγίδης δεξιά στην επίθεση και Αθανασιαδης στην κορυφή.



Είχα πει και παλαιότερα στην έναρξη των play-off ότι ο ρυθμιστής θα είναι οι εκτός έδρας νίκες, υποστηρίζοντας ότι όποιος περάσει από τον Βόλο, που είναι η πιο αδύναμη από τις 4 ομάδες, θα βγεί και πρώτος. Για να δούμε τι θα κάνει η Ένωση. Το αυτί και των δύο πάντως θα είναι στο Πανθεσσαλικό!
 
ΥΓ1: Οτι σενάρια κάνετε υπολογίστε οτι ο ΠΑΟΚ έχει 12β και όχι 9β. Ο Κατσαβάκης δήλωσε πως θέλει ΠΑΟΚ, μάλλον εις άτοπον απαγωγή θα κατέληξε στους ασπρόμαυρους!!! 
ΥΓ2: Αν βγει πρώτη η ΑΕΚ, ο Βόλος ως 5ος δεν παίζει Ευρώπη!
ΥΓ3: Τα play-off γιατι γίνονται αφού ο Ηρακλής αλλοίωσε το πρωτάθλημα! Κάτι κάνατε πάλι λάθος εκεί στην διοργανώτρια αρχή!!! Ε?
 
Να ευχηθούμε στις Ελένες, τους Κώσταντίνους και τις Κώνσταντίνες...χρόνια πολλά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India