Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τι να πει κανείς για αυτήν την Μπαρτσελόνα. Δεν χρειάζονται ούτε αναλύσεις ούτε σχόλια που προσπαθούν να εξηγήσουν τα διάφορα γιατί. Γιατί η Μπάρτσα έχει πάντα κατοχή πάνω από 65%, γιατί η Μπάρτσα έχει την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, γιατί η Μπάρτσα δεν χάνει ποτέ(σχεδόν), γιατί, γιατί γιατί.
   Απλά, λαικά και ξεκάθαρα, αυτή (το τονίζω ΑΥΤΗ) η Μπαρτσελόνα δεν παίζεται από κανέναν. Όπως λέγαμε και όταν ήμασταν πιτσιρίκια, αν παίξουμε δέκα φορές θα σας νικήσουμε τις εννέα, και αυτήν την μία που θα χάσουμε απλά επιβεβαιώνει ότι και εμείς ήμαστε άνθρωποι και έχουμε δικαίωμα στην άσχημη εμφάνιση. Αυτά και τίποτα άλλο για την μεγάλη Μπάρτσα.
   Στα δικά μας τώρα θα αρχίσω από ...την Ιταλία και θα σώσουμε την Τσινταντέλα, ενώ από Δανία μεριά θα σώσουμε την Ράντερς ενώ πιστεύω ότι η Ρίντ θα πάρει το κύπελλο στην Αυστρία κόντρα σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.
   Ίντερ Τούρκου στο over ενώ ήρθε η ώρα της πρώτης ήττας για την Γιβάσκιλα στην έδρα της Ελνσίνκι.
   Μιοντάλεν λέγεται και θα νικήσει στην έδρα του το μπάζο της ΛοβΧαμ(να σας πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος αν το επέλεξα αυτό το ματς λόγω της καλής έδρας των γηπεδούχων ή της άθλιας κατάστασης των φιλοξενούμενων, μάλλον και για τα δύο).
   Θα προτιμήσω και την Γκέτεμποργκ για νίκη πρόκριση στο κύπελλο αλλά το ίδιο θα κάνω και για την Μάλμε.
   Τώρα πείτε μου εσείς αν είσαι παίκτης της Μπάρτσα β΄ και έχει πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ η μεγάλη ομάδα το μυαλό σου θα είναι στο σημερινό ματς ή στα πανηγύρια, ελπίχω στο δεύτερο γιατί επιλέγω την Σαλαμάνκα για νίκη καθώς δεν καίγεται μόνο, φλέγεται θα έλεγα.
   Οver στο Νουμάνθια-Χιρόνα ενώνίκη βλέπω για την καλή Κρουζέιρο.
   Στην Γαλλία τώρα που ρίχνει και αυτή αυλαία και μας υποχρεώνει να επιλέξουμε αρκετά σημεία όπως η νίκη σωτηρίας της Μονακό, η νίκη για την Σοσό, νίκη για την Παρί, νίκη για την Καέν, νίκη για την Νανσί και το Χ στο Λοριάν-Οσέρ.
   Κλείνω με το διπλό για την Βαγιαδολίδ.
     Αυτά φίλοι μου και καλή επιτυχία στις επιλογές σας. όπως βλέπεται σιγά-σιγά μπαίνουν στις επιλογές μου αρκετά Σκανδιναβικά καθώς και η Βραζιλία η οποία είναι ένα πρωτάθλημα που μπορεί να δώσει σημεία.  

cittadella-pescara 1
raders-esbjerg 1
austria lustenau-ried 2
jaro-inter turku over
helnsinki-jyvaskyla 1
mjondalen-lov ham 1
gothenburg-djurgarden 1
halmstad-malmo 2
bartsa b-salamanca 2
numancia-girona over
cruzeiro-palmeiras 1
arles-sochaux 2
caen-marseille 1
lorient-auxerre x
monaco-lyon 1
nancy-lens 1
saint etienne-paris 2
huesca-valladolid 2

Τριάδα 1η  caen-marseille 1 (1.95)
                  mjondalen-lov hom 1 (1.72)
                  austria lustenau-ried 2 (1.65)

Απόδοση  5.5

Τριάδα 2η   barca b-salamanca 2 (2.74)
                   nancy-lens 1 (1.4)
                   gothenburg-djurgarden 1 (1.57)

Απόδοση  6.0

Τριάδα 3η  arles-sochaux 2 (1.75)
                  jaro-inter turku over (2.05)
                  huesca-valladolid 2 (1.8)

Απόδοση   6.45











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India