Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ηρακλής: Ψέμματα και πλαστογραφίες!

Το θέμα του Ηρακλή το παρακολουθούμε εδώ και καιρό.
Από πέρσι οι οπαδοί του Ηρακλή δίνουν τη μάχη τους για την ομάδα που αγαπάνε, με συνεχείς αγώνες, με συλλαλητήρια, με συντονιστικές, με οπαδικές εκπομπές και πορείες μήπως και σώσουν τον Ημίθεο από τους εχθρούς του! Την ίδια του την διοίκηση έτσι όπως αποδεικνύεται!

Χθες για μένα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Η ποινή είναι εφέσιμη αλλά...


Ο Ηρακλής αποφασίστηκε με αφαίρεση βαθμών να υποβιβαστεί στην Football league (?) για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα ενώ παράλληλα του ακυρώθηκαν και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Υπόλογος ο κ. Τάκης. Ο οποίος κ Τάκης όντως πλαστογράφησε το έγγραφο (σύμφωνα με την ειδησιογραφία) ομολογώντας την πράξη του με το ελαφρυντικό ότι η καταγγελία πλαστογραφίας ήταν...εκπρόθεσμη!!!!! 

Η υπόθεση δεν έχει και τόσο σχέση με τον φάκελο αδειοδότησης. Κατά την άποψη μου ήταν μια τρίπλα, ένας αντιπερισπασμός για να μην ανοίξουν οι φάκελλοι. Να μην φανεί η γύμνια και η συνωμοσία της ΕΠΟ και της superleague. Απλά έτυχε ο Ηρακλής να διοικείται από τυχοδιώκτες! Κάποιους μέτριους που θέλησαν να κάνουν τους προέδρους και την πάτησαν! Τώρα ας κρυφτούν...  

Χθες εξάντλησαν την υπομονή του Ηρακληδέα και όχι το κουράγιο του!

Ο Ηρακλής πέφτει επί διοικήσεως σας και αυτό θα σας βαραίνει αιωνιώς! Οι τύψεις πρέπει να σας πλημμυρίζουν, γιατί τα απωθημένα σας τα βγάλατε!  

ΥΓ1: Όσοι νομίζουν ότι τώρα απέδωσαν δικαιοσύνη γελιούνται!
ΥΓ2: Όσοι αστειεύονται με τον Ηρακλή ας δουν τα του οίκου τους. Του χρόνου πιθανώς καμία συμμαχία να μην είναι αρκετή.
ΥΓ3: Θα επανέλθουμε στο θέμα. 



   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India