Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Superleague play off - 1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός (NS2 19:30)

Ας ελπίσουμε χωρίς επεισόδια.
Την Κυριακή 8 Μαϊού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχουμε την πρεμιέρα των play off.

Στο γήπεδο της Τούμπας θα αναμετρηθεί ο δικέφαλος του Βορρά με το τριφύλλι έχοντας σαν στόχο την κατάληψη της 2η θέσης που οδηγεί στα σαλόνια του Champions league. Οι πράσινοι έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα προβάδισμα 3β από την βαθμολογική συγκομιδή τους την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καθιστώντας αυτούς το αδιαφιλονίκητο φαβορί...


Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα δείχνουν καλά. Απουσίες δεν θα υπάρχουν καθώς άπαντες θα δηλώσουν παρόν. Δύο θέσεις απασχολούν τον Χάβο αυτή του σέντερ φορ, με τον Μούσλι να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, και αυτή του δεξί μπακ. 
Ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες 6 αγ. είναι αήττητος, ενώ έχουν περάσει 13 αγ. από την τελευταία εντός έδρας ισοπαλία και 4 αγ. από την τελευταία εντός έδρας ήττα. Η έδρα του είναι οχυρό καθώς μόνο δύο φορές δέχτηκε πάνω από 2 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός τώρα, φαίνεται να συνέρχεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμαζε σχήματα με Κατσουράνη κεντρικό αμυντικό και Σιμάο πίσω από Νινη-Ζιλμπέρτο στη θέση Καραγκούνη. Δεν υπολογίζονται οι Μπουμσόνγκ, Καντέ, Λέτο και οι τραυματίες Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης. Οι πράσινοι βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί δείχνουν αποφασισμένοι να καθαρίσουν τον ανταγωνισμό ώστε να αποκαταστήσουν το κύρος τους. Εκτός έδρας ο ΠΑΟ έχει να φέρει ισοπαλία 6 αγ. ενώ έχει απολογισμό γκολ 20:14.

Για το ματς τώρα, ο ΠΑΟΚ αν θέλει το κάτι παραπάνω πρέπει να κερδίσει. Η ισοπαλία δεν είναι και καταστροφή αλλά δεν συνάδει με τις ασπρόμαυρες φιλοδοξίες. Ο ΠΑΟ (νομίζω ότι) θα είναι ευχαριστημένος και με ένα Χ μέσα στην πιο δύσκολη έδρα. Μια ήττα θα ήταν καταστροφική οπότε ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί στην άμυνα και στον έλεγχο του ρυθμού. Από εκεί και πέρα ότι έρθει καλοδεχούμενο. Τα 2 φετινά ματς τα κέρδισε ο ΠΑΟ με 1-0 ενώ η προϊστορία επιδεικνύει κάποια over.        


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India