Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Play-offs: Στη μέση της διαδρομής

Τελείωσε ο πρώτος γύρος των πλέυ οφς και ακόμα είμαστε το ίδιο μπερδεμένοι, όπως ήμασταν και πριν αρχίσουν. Έγραφα τότε ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει δυνατός, αλλά η ΑΕΚ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει. Τρεις αγωνιστικές παίχτηκαν, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Παναθηναϊκός από πρώτος πήγε τρίτος, η ΑΕΚ από δεύτερη πήγε πρώτη και ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο πρώτες νίκες, έχασε και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Τι άλλο μπορούμε να δούμε στη συνέχεια...
Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο νίκες, εμφανιζόταν ως το φαβορί, αλλά η ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ τον προσγείωσε απότομα. Δεν κρίθηκε κάτι, άλλωστε ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα την Τετάρτη, αλλά η ΑΕΚ, η πλέον απρόβλεπτη ομάδα φέτος, με μια ισοπαλία ουσιαστικά κάνει μεγάλο βήμα για την πρωτιά των πλέυ οφς. Μπορεί να το κάνει; Ο ΠΑΟΚ φέτος με αντίπαλο την ΑΕΚ δεν παίζει καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, αλλά αυτό μου έδειξε μέχρι στιγμής. Δεν περιμένω να αλλάξει κάτι στην Τούμπα και αν δεν έρθει νωρίς κάποιο γκολ για τον ΠΑΟΚ, δύσκολα θα χάσει η ΑΕΚ.
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στην εικόνα που παρουσίαζε τις τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Χάλια τότε, χάλια και τώρα στα πλέυ οφς. Οι παίκτες του όχι μόνο δεν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά δείχνουν ότι δεν θέλουν κιόλας. Δεύτερη ήττα στα πλέυ οφς (και τρίτη φέτος από τον Ολυμπιακό Βόλου) και το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν θα καταλήξει τελευταίος ή όχι.
Ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στην ΑΕΚ, φάνηκε ότι δεν θα κυνηγήσει το κάτι παραπάνω στα πλέυ οφς, αλλά οι εμφανίσεις του στο Πανθεσσαλιικό με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, δείχνουν μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Βέβαια, πλέον έχει και στόχο, καθώς η ΑΕΚ δείχνει να μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέυ οφς, κάτι που αν γίνει, αφήνει εκτός Ευρώπης τον τέταρτο της βαθμολογίας και στέλνει στα προκριματικά του καλοκαιριού τον Ατρόμητο, ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India