Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

State of play Κροατία-Ελλάδα.

Για να καταλάβετε λίγο τι γίνεται οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τον 1 της Κροατίας και το 2 της Αγγλίας ως κερδοφόρες πληροφορίες. Αλλά ας τα πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι Κροάτες έχουν από το 2006 έχουν τον Μπίλιτς προπονητή από την ένδοξη ομάδα του 1990 με Σούκερ, Προσινέτσκι,Γιάρνι, Μπόξιτς κτλ... 

Είναι ομάδα που παίζει μαζί χρόνια και στο Euro 2008 εφτασε στην 4-άδα. Η έδρα της, το Μάξιμιρ 39.000 θέσεων είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προανήγγειλε ότι θα αλλάξει το σύστημα της «γαλανόλευκης» από 4-4-2 (σε ρόμβο) σε 4-2-3-1 με δύο αμυντικά χαφ και τώρα κάνουμε κουβέντα. Νομίζω ότι ο Σάντος μετά την δύσκολή περίοδο στον ΠΑΟΚ, οικονομικά και αγωνιστικά, ήρθε στην εθνική και πίστεψε πως ήρθε στον παράδεισο... οι καλές δημόσιες σχέσεις, τα χαμόγελα, και οι συνεντεύξεις είναι χαρακτηριστικά. Μπορεί να ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο (4-4-2) να γουστάρει μετά από τόσα χρόνια σε ελληνικούς συλλόγους αλλά θα τον απογοητεύσουμε. Το αντιποδόσφαιρο του Γερμανού ήταν απόσταγμα πείρας και ελληνικής ιδιοσυγκρασίας . Αγωνιστικά, ούτε Κροατία στο τωρινό της επίπεδο δεν θα γίνουμε ποτέ. Έτσι είναι. Ποτέ δεν θα παίξουμε δημιουργική μπάλα. Ας επιμείνουμε λοιπόν στην τακτική. Σήμερα πάμε να κλέψουμε το Χ2 και αυτό το κάναμε 9 χρόνια καλά. 

Επισημαίνουμε ότι έχουμε θέμα στο γκολ. Οι επιθετικοί δεν σκοράρουν. Γενικά κάνουμε ευκαιρίες και δεν σκοράρουμε. Από την άλλη οι Κροάτες είναι καλοί επιθετικά αλλά η άμυνά τους δεν είναι και ότι καλύτερο. Αντικειμενικά το βλέπω στον 1... το no bet θα ήταν πολιτικάντζα. 

ΥΓ: Ας καταλάβουμε ότι η εθνική είναι νέα ομάδα και ο προπονητής θέλει χρόνο προσαρμογής. Οι Γεωργίες και οι κτηνοτροφίες θα είναι δύσκολα ματς εντός και εκτός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India