Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Γκρεμίστηκε μόνος του από την κορυφή ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής ήταν όπως παλιά μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Καβάλα, αλλά στο δεύτερο εμφανίστηκε νωθρός και αδύναμος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Στο πρώτο ημίχρονο, που κατά γενική ομολογία έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση (ανάλογο με το τελευταίο μισάωρο του αγώνα με τον ολυμπιακό), κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές φάσεις στα καρέ της Καβάλας χωρίς όμως να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Αντ’αυτού λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου δέχτηκε το γκολ – δώρο των ποδοσφαιριστών του «γηραιού» στους φιλοξενούμενους που έκρινε τελικά την αναμέτρηση! Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του κ. Ουζουνίδη δεν βοήθησαν και η ομάδα φάνηκε να μένει από δυνάμεις...

Ο κόσμος του Ηρακλή ήταν σαφώς περισσότερος από τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, αλλά φαίνεται ότι οι τιμές των 25 και 40 ευρώ δρουν ανασταλτικά για πολύ ακόμα κυανόλευκο κόσμο.


Το αποτέλεσμα κρίνεται σαφώς αρνητικό κυρίως επειδή σημειώθηκε εντός έδρας και δεν ευνοεί τις βλέψεις των κυανολεύκων για να πετύχουν την υπέρβαση που θα είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Ωστόσο, ήταν απλά μια ήττα που θα ξεχαστεί αμέσως αν το επόμενο αποτέλεσμα είναι νικηφόρο. Το παιχνίδι στην Πάτρα εναντίον της ισόβαθμης Κέρκυρας χαρακτηρίζεται άκρως καθοριστικό για την συνέχεια αφού οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα έχει αναλόγως θετικές ή αρνητικές συνέπειες.

από sakisira

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Όλα καλά βρε Σάκη... αλλά όχι και στόχος η Ευρώπη...
Οι στόχοι δεν αλλάζουν κάθε αγωνιστική...
Άλλωστε το blog με την δημοσκόπηση του έδειξε τον στόχο έγκαιρα… πρωτάθλημα ο Ηρακλής… ;-p

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India