Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η περίεργη χροιά του Άρης-Παναθηναϊκός

"Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, στην τελευταία προπόνηση των "πράσινων", πριν την αναχώρησή τους για την Θεσσαλονίκη ενόψει του ματς με τον Άρη" διαβάζουμε στον τύπο. Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής έχει πολύ παρασκήνιο... 


Αγχωμένος μου φαίνεται ο Πατέρας για ένα ματς που εκ των περιστάσεων θα σηματοδοτήσει εξελίξεις ή θα δικαιώσει επιλογές που ως τώρα μπορεί να ήταν υπό αμφισβήτηση.

Να σημειώσω την επιστροφή Αντωνίου ελέω Πατέρα.
Να σημειώσω την στήριξη στον Νιόπλια που μάλλον δεν ήταν και το πουλέν του Τζίγγερ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Δες μεταγραφές χωρίς την έγκριση του και άλλες που ζήτησε και έφαγε άκυρο.
Να σημειώσω το θέμα Κατσουράνη και εθνική. Όσοι ασχολήθηκαν με τα ομαδικά σπορ ξέρουν οτι σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι τον βλέπουν με μισό μάτι στα αποδυτήρια.
Να σημειώσω ότι Μαρινάκης και Πατέρας ζήτησαν το 50-50 από τη διαιτησία και τα σενάρια περί Πατέρα και Πιλάβιου που έκανε λόγο ο Θεοδωρίδης.
Με λίγα λόγια πολλά τα εξωαγωνιστηκά θέματα στους πράσινους που αποπροσανατολίζουν, αλλά με παιχταράδες στη σύνθεση του.

Στον Άρη τα πράγματα είναι πιο χαλαρά με Κάλβο εκτός και Τσεσνάουσκις εντός. Μάλλον ξεκινάει ο Ρουίς. Φατί-Ναφτί στα χαφ μιας και το θέμα του τελευταίου λύθηκε με αμοιβαίες εξηγήσεις.

Το ματς είναι γρίφος. Αν ο ΠΑΟ κάνει καλή εμφάνιση πιστεύω οτι θα το πάρει το 2 έστω και δύσκολα. Η αγωνιστική του κατάσταση είναι αίνιγμα. Με δεδομένα τα εξωγηπεδικά του όμως, ο γηπεδούχος έχει το momentum.

Ρεβάνς κυπέλλου και ματσούτσες μπλε. Άλλο ματς λέμε.

ΥΓ: Φήμες λένε ότι ο Κόντης (εκτελεστικός διευθυντής του Άρη) πάει στον ΠΑΟ.
ΥΓ: ΔΕΘ, Αστυνομία και ντέρμπι... του Κουτρούλη ο γάμος στη φραπεδούπολη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India