Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δυάδα ρίσκου


Πρώτη αγωνιστική των ομίλων του champions league σήμερα. Παραδοσιακά η πρόβλεψη στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό είναι πολύ δύσκολη καθώς όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και τα παιχνίδια συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς σήμερα θα επιλέξουμε μια δυάδα μεγάλου ρίσκου μιας και δεν βλέπουμε κάποιο σημείο που να νοιώθουμε τη σιγουριά.
Το ένα παιχνίδι είναι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό. Λόγο της ευχέρειας στο σκοράρισμα των καταλανών, τα λίγα γκολ στο παιχνίδι πληρώνονται αρκετά καλά. Ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη μας έχει συνηθίσει σε καλές εμφανίσεις και ελπίζουμε σήμερα να κάνει άλλη μια. Νομίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει πολύ κλειστά για να έχει πιθανότητες να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να τα καταφέρει. Το under 2,5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2,80.
Το άλλο παιχνίδι είναι αυτό της Μπουρσασπόρ με την Βαλένθια που το βλέπουμε ισόπαλο. Καλή έδρα ο Τούρκος μεγάλη εμπειρία ο Ισπανός στη μέση το καρπούζι με απόδοση 3,20.
Καλή επιτυχία σε όλους !!!

14/09           21:45
Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός  under 2,5
Απόδοση      2,80
Αποτέλεσμα  5-1
Μπουρσασπόρ - Βαλένθια    X
Απόδοση      3,20
Αποτέλεσμα  0-4

Σύν. Απόδοσης    8,96
Ποντάρισμα       10,00

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India